"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΡΕΧΙΤ - ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Οι χορευτές του «Οχι» έκαναν έκτακτη εμφάνιση στο Λονδίνο

Διεθνή καριέρα φαίνεται ότι πρόκειται να ακολουθήσει το περίφημο χορευτικό συγκρότημα του Συντάγματος που ειδικεύεται σε «πανηγυρισμούς δημοψηφισμάτων» ύστερα από την παράστασή του στην Τραφάλγκαρ Σκουέαρ




Με ενθουσιασμό και μπιζαρίσματα υποδέχθηκε το βρετανικό κοινό τους περίφημους «Ohians» (το όνομά τους βγαίνει από τη λέξη «Οχι»), το χορευτικό συγκρότημα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά τη βραδιά του δημοψηφίσματος στο Σύνταγμα και από χθες ξεκινάει διεθνή καριέρα.



Σύμφωνα με τα μέλη του συγκροτήματος το διεθνές «δημοψηφισματικό» περιβάλλον είναι πολύ πιο φιλόξενο γι’ αυτούς σε σχέση με το ελληνικό, όπου ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν θα γίνεις αστείο των social media.  

Τι σημαίνει αυτό; 


Μα ότι η διαρροή νέων ταλέντων προς το εξωτερικό συνεχίζεται.




Σύμφωνα με πληροφορίες οι «Ohians» περιμένουν το ντόμινο των δημοψηφισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να οριστικοποιήσουν τους σταθμούς της περιοδείας τους για το 2016-17, ενώ το απόγευμα πρόκειται να παρασημοφορηθούν από τον Νάιτζελ Φαράζ για την προσφορά τους στο Βρετανικό όραμα.




(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: