"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Περικεφαλαίες του Κολοκοτρώνη μοιράζει έξω από τα ΑΤΜ ο Π. Καμμένος

Με το σύμβολο του μεγάλου στρατηγού του 1821, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχειρεί να ανυψώσει το ηθικό όσων περιμένουν με τις ώρες έξω από τις τράπεζες μέχρι να μπορέσουν να σηκώσουν μερικά χρήματα


Κίνητρο στους προσκυνημένους που έχουν μαζευτεί έξω από τις τράπεζες, ώστε να επιστρέψουν στις ένδοξες στιγμές του 1821 και να πάψουν να δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στο ευρώ που αποτελεί σύμβολο φτωχοποίησης, προσπαθεί να δώσει ο Πάνος Καμμένος.

Μαζί του σε αυτή την αποστολή αφύπνισης, βρίσκονται και οι υπουργοί Παναγιώτης Λαφαζάνης και Γιώργος Κατρούγκαλος

Οι τρεις τους αποχώρησαν χθες από την πίσω πόρτα του Μαξίμου διότι κουβαλούσαν τα αντίγραφα από τις περικεφαλαίες και αν έβγαιναν κανονικά, κινδύνευαν να προδώσουν την έκπληξη.

Με τις περικεφαλαίες - σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν και άλλες, του Λεωνίδα - ο Πάνος Καμμένος και το επιτελείο του, ξεκίνησαν την προεκλογική καμπάνια υπέρ του «Όχι», δείχνοντας ότι το να παριστάνεις τον Κολοκοτρώνη, είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρχικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σκόπευε να οργανώσει έξω από τα ΑΤΜ λαϊκό πανηγύρι με σουβλιστά αρνιά, αλλά η δαπάνη δεν εγκρίθηκε.

Επίσης: 
Για λόγους ασφαλείας, από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης τού απαγορεύθηκε να μοιράσει στους παρευρισκόμενους δυναμίτη, προκειμένου να ανατινάξουν το «τοκογλυφικό μηχάνημα των δανειστών» (όπως το αποκάλεσε), όπως το Κούγκι.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: