"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Οταν το όνειδος της πολιτικής συναντά το όνειδος της "δημοσιογραφίας"... (πού αλλού , φυσικά στην ΕΡΤ)


Μπορεί ως το μεσημέρι του Σαββάτου οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Τρουπής και Ευθυμίου, να μήν είχαν δώσει δημοσίως τουλάχιστο αφορμές για ένα τόσο μαζικό κράξιμο, όσο αυτό που ακολούθησε σε βάρος τους μέσα από τα social media.



Αυτό που συμβαίνει στο twitter και στο facebook τις τελευταίες ώρες για τους δύο τολμητίες δημοσιογράφους δεν περιγράφεται.



Το ίδιο και με τον Σαμαρά ο οποίος "αποθεώνεται" από τους θαυμαστές του. Όπως αποδεικνύεται αρκεί μια στιγμή στην επαγγελματική σταδιοδρομία για να σε ακολουθεί για πάντα.



Οι Τρουπής και Ευθυμίου έγιναν πλέον ένα αχώριστο δίδυμο στην συνείδηση της κοινής γνώμης.




 Σύμφωνα με την τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά-γράφει το tvxs-, ο κ. Σαμαράς στην συνέντευξη του διάβαζε τις απαντήσεις από Auto Cue, το μηχάνημα δηλαδή που χρησιμοποιούν οι παρουσιαστές των ειδήσεων για να διαβάζουν τις ειδήσεις.



Στο tweet της, η κ. Γκολεμά παραθέτει και φωτογραφία, η οποία δείχνει το μηχάνημα να αντικατοπτρίζεται στα γιαλιά του πρωθυπουργού.



Είναι επίσης γεγονός ότι πολύ συχνά ο κ. Σαμαράς δεν κοιτούσε τους δημοσιογράφους, όπως συνηθίζεται, αλλά περιέργως στρεφόταν κάθε τόσο προς το μέρος της κάμερας.  




Το tweet γράφει: 
Kαλησπερα παιδες! μια απλη ερωτηση: Πως γινεται να διαβάζει ο πρωθυπουργός απο το "Ωτο κιού" τις απαντήσεις στις ερωτησεις των δημοσιογράφων; φαινεται μέσα στα γυαλιά του.....δεν το βλέπουν; πόσο στημένη πια; Deppy Golema



Ενα τέτοιο χαρακτηριστικό κοίταγμα του κ. Σαμαρά μπορείτε να δείτε στο βίντεο της συνέντευξης στο λεπτό 4.40 έως 4.55

Δεν υπάρχουν σχόλια: