"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ελπίζουμε ο φραπεδιάρης λαός να μην στείλει άλλα σούργελα στη Βουλή


Πάμε στις πιο συναρπαστικές εκλογές. Ελπίζουμε ο σοφός λαός να κάνει σοφές επιλογές αυτή τη φορά και να μην στείλουμε άλλα σούργελα στη Βουλή. 

Oπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας είναι μια διαδικασία χάους από την οποία επιβάλεται να περάσει η χώρα για να απαλλαγεί από το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό.

Ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε από τις συμμορίες της μεταπολίτευσης είναι να τις αφήσουμε να οδηγούνται κάθε τόσο σε εκλογές, ώστε ο μαλάκας λαός να εξαντλήσει  την πινακοθήκη των ηλιθίων που θα έχει στείλει στο κοινοβούλιο ως εθνοπατέρες και εθνομητέρες.

Ο τόπος έχει ανάγκη από διαρκείς εκλογές.

Μόνο μέσα από αυτή την διαδικασία κάθαρσης οι ανεγκέφαλοι ψηφοφόροι θα εξαντλήσουν όλες τις παραλλαγές του μαλάκα και διεφθαρμένου συμπολίτη τους τον οποίο θα έχουν στείλει στο κοινοβούλιο.

Ετσι όταν στερέψουν οι ηλίθιοι, που καταφέρνουν με μοναδική μαεστρία να εξασφαλίζουν την ψήφο του μαλάκα ψηφοφόρου, θα γεννηθεί η ελπίδα η νέα γενιά να κάνει πραγματικά σοφές επιλογές στα πρόσωπα εκείνων που αναθέτει τον ρόλο του πολιτικού εκπροσώπου.

Το ελληνικό κράτος είναι μια βαθιά διεφθαρμένη εξουσιαστική μηχανή, η ο οποία πολύ συχνά αποδεικνύεται πολύ πιο ισχυρή από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Η Ελλάδα στην πραγματικότητα δεν έχει οικονομικό πρόβλημα.

Αντιμετωπίζει όμως τεράστιο πρόβλημα Δικαιοσύνης.

Η έλλειψη Δικαιοσύνης γεννάει το οικονομικό πρόβλημα γιατί αφήνει τις συμμορίες να οργιάζουν χωρίς κυρώσεις, χωρίς τον φόβο ότι η Δικαιοσύνη θα σταθεί απέναντι στο διαχρονικό όργιο διασπάθισης δημοσίου κι όχι μόνο χρήματος.

Αρκεί να αναλογισθείτε πόσα ευρωπαικά πακέτα, κονδύλια, μεσογειακά προγράμματα, ΕΣΠΑ κλπ, έχουν κατασπαράξει διαχρονικά οι συμμορίες του βαθέως κράτους παρέα με τις κυβερνήσεις και τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες-πολλοί από τους οποίους φρόντιζαν να είναι και μηντιάρχες.

Ο μαλακομαλάκας Ελληνας, η σοφία του οποίου αντανακλάται στα 300 πρόσωπα που έχει στείλει στη Βουλή, είναι πολύ πιθανό (και εθνοσωτήριο) μέσα από την διαρκή προσφυγή στις κάλπες (τις απανωτές εκλογές) να μην μπορεί να βρει άλλα λαμόγια και καθάρματα για να τα κάνει βουλευτές και στην συνέχεια να γίνουν υπουργοί και πάει λέγοντας.


Ο μόνος τρόπος, ο μαλάκας λαός να εξαντλήσει τα λαμόγια και τους ηλίθιους που θα στέλνει στη Βουλή, είναι να γίνονται διαρκείς εκλογές.

Η υπέροχη αυτή κοσμογονία του ΧΑΟΥΣ μόλις άρχισε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: