"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: To δούλεμα της κοινωνίας από τον ΣΥΡΙΖΑ οι καθαρίστριες και οι κηφήνες δημοσιογράφοι της ΕΡΤ


Να σταματήσουν να μάς δουλεύουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να συνέλθουν επιτέλους.

Θα δεχόμασταν το επιχείρημα της Ρένας Δούρου ότι δεν υποσχέθηκε προσλήψεις στις καθαρίστριες και πως η πολιτική της δεν είναι η ενίσχυση του πελατειακού κράτους, εάν δεν είχαμε δει την εντελώς αντίθετη συμεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση της ΕΡΤ και των δημοσιογράφων της κρατικής τηλεόρασης.

Οτι κηφηναριό υπήρχε στην κρατική τηλεόραση- η οποία παίζει διαχρονικά το ρόλο της επικοινωνιακής καπότας των κυβερνήσεων- βρήκε στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κάθε πολυθεσίτης δημοσιογράφος που θεωρούσε χρέος του να τα παντελονιάζει από την κρατική τηλεόραση, την Γραμματεία Τύπου, τα μυστικά κονδύλια και πάει λέγοντας βρήκε ασπίδα προστασίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και είναι σχεδόν σίγουρο πώς όλο αυτό το κηφηναριό θα επαναπροσληφθεί στην ΕΡΤ όταν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε ΑΣΕΠ, ούτε εταιρεία με ενοικιαζόμενους δημοσιογράφους θα καταφέρει να νικήσει τους δημοσιοκάφρους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές της Αγίας Παρασκευής.

Το διαπιστώνουμε καθημερινά με τον εμετικό τρόπο που η Κουμουνδούρου αντιμετωπίζει τα συστημικά ΜΜΕ και τα κοθόνια της δημοσιογραφίας που στηρίζουν (και τα πιάνουν) διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις. Κι αυτοί συνήθως είναι οι πλέον ατάλαντοι και επαγγελματικά οι πλέον ανεπαρκείς.

Σ΄αυτούς ρίχνουν γέφυρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!!!


Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" λοιπόν παρεμβαίνει στον αγώνα των απολυμένων καθαριστριών του υπ. Οικονομικών και τις καλεί να προχωρήσουν στην δημιουργία εταιρείας-τούς προτείνουμε την μορφή της ΙΚΕ-και να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό της Περιφέρειας Αττικής με όσο γίνεται πιο χαμηλή προσφορά.

Καλούμε την Ρένα Δούρου να μην υπογράψει την σύμβαση με την συγκεκριμένη εταιρία και να επαναπροκηρύξει τον διαγωνισμό.

Ετσι θα αντιμετωπίσουν στα ίσα την εταιρεία που πάει να πάρει την καθαριότητα της Περιφέρειας.

-Κορίτσια αντιμετωπίστε το σύστημα με τα όπλα του!

Λάβαμε την ανακοίνωση των απολυμένων καθαριστριών την οποία και δημοσιεύουμε>

Δεν ζητήσαμε ΠΟΤΕ από τη Ρένα Δούρου να μας προσλάβει.
Δεν μας υποσχέθηκε ΠΟΤΕ η Ρένα Δούρου οτι θα μας προσλάβει.
Αγωνιζόμαστε η Κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δικαστική απόφαση. Να ισχύσει ο νόμος.
Κατά τα λοιπά, ΧΟΥΝΤΑ είναι και θα περάσει με τους αγώνες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: