"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ: Ανακάλυψε στο facebook φωτογραφίες από την γαμήλια τελετή …του άντρα της με άλλην!

Η 55χρονη γυναίκα από τη Βρετανία ήταν παντρεμένη με το σύζυγο της τα τελευταία 17 χρόνια όταν εκείνος της είπε ότι θα πρέπει να μετακομίσει λόγω της δουλειάς του στο Ομάν


Στο νοσοκομείο που εργαζόταν η γυναίκα, άκουγε διάφορα κουτσομπολιά, ότι ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της, είχε σχέση με άλλην.


Μάλιστα, μία συνάδελφος της την ενημέρωσε για το όνομα της αντίζηλης της.


Τότε μπήκε στη σελίδα της άγνωστης γυναίκας στο facebook και ανακάλυψε ότι ο σύζυγος της είχε ξαναπαντρευτεί μία νεαρή γυναίκα σε μία πλούσια τελετή στην οποία μάλιστα είχε παρευρεθεί ακόμα και η… μητέρα του!


Ο 49χρονος άντρας είχε διατηρήσει κρυφό το γάμο του για έντεκα μήνες ενώ είχε πει στην οικογένεια του ότι είχε πάρει διαζύγιο από την προηγούμενη γυναίκα του.


«Τον αγαπούσα άνευ όρων και πίστευα ότι και εκείνος θα με αγαπούσε πάντα» δήλωσε η απατημένη γυναίκα στο δικαστήριο που έκρινε τον άντρα ένοχο για διγαμία.


Ο πρόεδρος του δικαστηρίου μάλιστα, είπε στον δίγαμο σύζυγο: 
«Πίστευες ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μείνει κρυφό;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: