"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΟΣΜΟΣ - ΠΡΟΣΩΠΑ: Σώθηκε από σφαίρα χάρη στα γυαλιά της

ΗΠΑ: Σώθηκε από σφαίρα χάρη στα γυαλιά της Τα γυαλιά μιας 16χρονης κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της από μια σφαίρα που εξοστρακίστηκε από πυροβολισμούς που έπεφταν έξω από το σπίτι της.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η 16χρονη Αλόνζα Μπριάντ ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της, στο Σιάτλ, όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί έξω από το σπίτι της.
 

Οι αρχές δήλωσαν ότι μία σφαίρα πέρασε από το παράθυρο, χτύπησε τη γέφυρα των γυαλιών της Αλόνζα και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε, με αποτέλεσμα τα σπάσουν τα γυαλιά αλλά η ίδια να μην τραυματιστεί σοβαρά.
 

Η ίδια δήλωσε: «Με πήρε ο ύπνος με τα γυαλιά μου. Αν δεν τα φορούσα, δε θα ζούσα τώρα».

Η αστυνομία ανέφερε ότι στο σπίτι υπήρχαν αρκετά άτομα συμπεριλαμβανομένων και παιδιών.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 21.40 όταν μια άγνωστη ομάδα ατόμων, που οδηγούσαν ένα σκούρο sedan, πέρασε δίπλα από το σπίτι και άρχισε να πυροβολεί.

Αρκετές από τις σφαίρες βρήκαν τους τοίχους του σπιτιού ενώ μία πέρασε μέσα από το μπροστινό παράθυρο.

Οι υπόλοιποι ένοικοι του σπιτιού ειδοποίησαν την αστυνομία όταν το αυτοκίνητο επέστρεψε και συνέχισε να πυροβολεί προς το σπίτι. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το σπίτι ήταν ο στόχος των αγνώστων αλλά όχι η 16χρονη κοπέλα.

Πηγή: Sky News

Δεν υπάρχουν σχόλια: