"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Ο ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ (katsikas.george@gmail.com)

Πολλοί είπαν ειρωνικά πως «μπουκάρησε» για να πάρει πτυχίο. Μέγα λάθος. Άλλοι μίλησαν ειρωνικότερα για «μεταπτυχιακά». Ακόμα μεγαλύτερο λάθος.

Σε μια χώρα που τα πανεπιστήμιά της λειτουργούν ως μηχανισμοί πιστοποίησης τενεκέδων, σε μια χώρα που οι θέσεις ευθύνης μοιράζονται κάτω από τον φερετζέ του opengov σε πτυχιούχους του φρέσκου αέρα που κατέχουν το πτυχιο της ζωής (!) (Θυμηθείτε μόνο την περίπτωση Πουσσαίου) αλλά και σε εκλεκτά φρούτα που ως βασικό προσόν διαθέτουν πιστοποιημένο «κολλητιλικι» με την εκάστοτε κυβέρνηση, (θυμηθείτε περιπτώσεις λοιπών εκλεκτών κυρίων πού έγιναν Γενικοί Γραμματείς χωρίς καν να έχουν καταθέσει Βιογραφικά) σε μια χώρα που διαθέτει διδάκτορες επιπέδου ΔραγονοΣτρατούληδων (ο δεύτερος είναι μάλιστα διδάκτορας Νομικής!) όσοι έστω και σε επίπεδο ειρωνείας , περνούν τον Αμπτούλ και την εκλεκτή παρέα του για ηλίθιους που θα έχαναν την ώρα τους προκειμένου να αποκτήσουν κάποιο τίτλο σπουδών απ την Νομική Αθηνών μάλλον ζουν σε άλλο πλανήτη

Ο Αμπντούλ ΔΕΝ παρακολούθησε μαθήματα. Ο Αμπτούλ παρέδωσε μαθήματα!

Ο Αμπντούλ ΔΕΝ έχει ανάγκη από μεταπτυχιακά κωλόχαρτα, που φέρουν την υπογραφή τσαρλατάνων πανεπιστημιακών ή ακόμα και θεατρίνων Πρυτάνεων.

Ο Αμπντούλ παραδίδει σεμινάρια και μοιράζει πιστοποιήσεις βαριές σαν ιστορία

Αφού οι εγχώριοι τσαρλατάνοι της παγκοσμιοποίησης μεθοδικότατα οδηγούν στην χωματερή του σύγχρονου δήθεν προοδευτισμού τις ιστορικές αλήθειες που αποδεδειγμένα κράτησαν ζωντανό τούτο τον ιερό τόπο και τούτο το δοξασμένο έθνος σε μια πορεία αιώνων, μέσα από φωτιές και θύελλες, το κενό έρχονται να το καλύψουν ο Αμπτούλ και οι κολλητοί του παραδίδοντας «σεμινάρια» με σήμα την υψωμένη γροθιά!

Ναι έμαθε και ο Αμπντούλ στο ξέφραγο αμπέλι που βρέθηκε να σηκώνει την χερούκλα του και λέει «απαιτώ»

Τα χέρια που στις πατρίδες τους λιθοβολούν νόμιμα γυναίκες γιατί λοξοκοιτάξανε, τα χέρια που στις ισλαμικές κοιτίδες πολιτισμού απλώνονται ξεδιάντροπα σε 13χρονα παιδικά κορμάκια, έχοντας «νομιμοποίηση» γάμου (!) τα χέρια που ντύνουν την γυναίκα στο κάθε είδους ΑυΝανιστάν και Ισλαμιστάν σαν καρνάβαλο με μπούρκα, τα χέρια που στερούν απ όσα παιδάκια είχαν την ατυχία να γεννηθούν κορίτσια την δυνατότητα να μάθουν γράμματα, τολμάνε στην κοιτίδα της δημοκρατίας που τους δέχτηκε με την αγκαλιά της ανοιχτή, να σφίγγουν τις γροθιές τους και μιλούν για «ανθρώπινα δικαιώματα» ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ!

Εδώ βέβαια τόσο ο Αμπντούλ όσο και τα εγχώρια σούρκελα που στέκονται «ΣΥΡΙΖΑ» δίπλα του, θα μιλήσουν για κακόβουλες ρατσιστικές γενικεύσεις

Αφού διευκρινίσω ότι τους έχω γραμμένους εκεί που ξέρουν, μαζί με ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα της Ρουσφετόβιας, παραπέμπω στις ίδιες τις δηλώσεις του «αγωνιστή – καθηγητή» Αμπτούλ: «Δεν είμαστε μόνο αυτοί που βλέπετε. Εκπροσωπούμε όλους τους μετανάστες που είναι στην ίδια μοίρα με εμας…»

Τι έχουμε λοιπόν? Ο Αμπντούλ αποτελεί εξαίρεση. Το ίδιο και Αλή, Το ίδιο και ο Μουσταφά. Το ίδιο και ένα εκατομμύριο Μωχαμέτηδες που έχουν κουβαληθεί στο ξέφραγο αμπέλι. Το ίδιο και πολλά εκατομμύρια Μαχμούτηδες που έχουν κατακλίσει την πάσχουσα από αυτοκτονικό ιδεασμό Ευρώπη.

ΌΛΟΙ εξαιρέσεις. ΟΛΟΙ πολιτισμένοι. ΟΛΟΙ γαλουχημένοι με αρχές ανθρωπιστικού δικαίου

Τα γήπεδα στις δημόσιες εκτελέσεις στο κάθε είδους Ισλαμισταν τα γεμίζουν «οι άλλοι». Τις πλατείες στο δημόσιο μαστίγωμα γυναικών τις γεμίζουν «οι άλλοι». Τις πόρτες των σχολείων για τα κορίτσια τις σφραγίζουν «οι άλλοι» Τις μπούρκες από το λαιμό μέχρι τα πόδια τις ράβουν «οι άλλοι». Οι δυστυχισμένες γυναίκες που αυτοπυρπολούνται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ κατά ΔΕΚΑΔΕΣ στο κάθε ίδους Ισλαμισταν είναι γυναίκες των «άλλων»

Εδώ έρχεται μόνο ό ανθός! Και όποιος τολμά να μιλήσει για τον ανθό είναι ρατσιστής!

Αλήθεια ρε Αμπντουλ, που ήσουν εσύ και η παρέα σου όταν έβλεπες τα παραπάνω αίσχη να γίνονται εκεί απ όπου ήρθες απρόσκλητος? Που ήταν οι γροθιές σας? Που ήταν η φωνή σας?

Πόσες καταλήψεις έκανες εκεί απ όπου ήρθες? Σε πόσους Μουλάδες ύψωσες την γροθιά σου λέγοντας «απαιτώ» ή έστω «διεκδικώ»?

Για να ζητάς πολιτικό άσυλο από μια χώρα-άσυλο, κάποιος τα έχει προσωπικά βάλει μαζί σου. Για πες μας ρε Αμπντουλ τι αγώνα έκανες και τον θύμωσες? Γιατι αν πράγματι σήκωσες έστω και στα όνειρά σου τη γροθιά σε αυτούς που έπρεπε, πριν λακήσεις σαν ποντίκι, τότε να σου δώσει το ξέφραγο αμπέλι όχι μια αλλά 10 φορές πολιτικό άσυλο

Αλήθεια ρε Αμπντούλ, ο παράδεισος που βρήκες εδώ πιστεύεις ότι φύτρωσε από μόνος του σαν τα εγχώρια μπουμπούκια που φύτρωσαν ΣΥΡΙΖΑ δίπλα σου και επικροτούν τα καραγκιοζιλίκια σου?

Σου μίλησε κανείς ποτέ με πόσο αίμα έχει ποτιστεί ο παράδεισος αυτός στον οποίο έρχεσαι εσύ σήμερα να παραδώσεις «σεμινάρια ανθρωπιστικής δημοκρατίας» και τον οποίον οι εγχώριοι Μουλάδες της πολιτικής πάνε να τον μετατρέψουν σε κόλαση?

Αν δεν σου έχει μιλήσει, για να μην σε δυσκολέψω και σε επίπεδο γλώσσας, εγώ ο «ρατσιστής» έχω να σου προτείνω κάτι πολύ ζωντανό. Σεμινάρια που σαλεύουν, σεμινάρια από κάποιους άλλους «Μωχαμέτηδες» που όχι απλά τους βγάζω το καπέλο αλλά ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ μπροστά τους

Βάλε TV Αμπντούλ και δες Αίγυπτο.
Βάλε ΤV Αμπντουλ και δες Τυνησία
Βάλε TV Αμπντούλ και δες τους ΜΗ ΛΑΚΗΣΑΝΤΕΣ πως αγωνίζονται.
Βάλε TV Αμπντούλ να δεις σε πραγματικό χρόνο πως πραγματοποιούνται βήμα - βήμα οι κατακτήσεις, πως χτίζονται λιθαράκι λιθαράκι και με άιμα στο αίμα οι παράδεισοι που εσύ ψάχνεις να βρεις έτοιμους για να ασκήσεις το καθηγητιλίκι σου και να παραδόσεις τα σεμινάρια σου
Βάλε TV Αμπντουλ για να δεις ποιοι ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ πραγματικά πολιτικό άσυλο, αν διωχθούν απ τις πατρίδες τους

Βάλε ΤV Αμπντουλ και θα καταλάβεις πως ακόμα και να σου δώσει για 10 ζωές άσυλο το ξέφραγο αμπέλι, μαζί με τους τυχερούς αριθμούς του λόττο και του τζόκερ , τόσο εσύ όσο και η παρέα σου με τις σφιγμένες γροθιές δεν θα είσαστε τίποτα περισσότερο από ένα τσούρμο αποτυχημένοι λακήσαντες

Γιατί φιλαράκο μου ΔΕΝ είστε ούτε οικονομικοί μετανάστες ούτε διωχθέντες αγωνιστές. Είστε τυχοδιώκτες έποικοι. Είστε τυχάρπαστοι λακήσαντες

Οι οικονομικοί μετανάστες και οι διωχθέντες αγωνιστές έχουν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΗΘΟΣ. Πιάσε όταν ευκαιρείς έναν Ελληνα της ξενιτιάς να σου εξηγήσει τι εννοώ φιλαράκο μου.

Όχι ότι το μάθημα που μας έδωσες δεν ήταν καλό. Στην κατάντια μας ήταν υπερπολύτιμο. Βαρύ σαν ιστορία όπως προανέφερα.

Αφού την δίκη μας ιστορία φίλε έποικε Αμπντούλ εμείς οι ίδιοι την στείλαμε για ύπνο βαρύ, τελευταία ελπίδα να ξυπνήσουν οι εγχώριοι Μουλάδες και να σταματήσει η κατρακύλα μας ίσως να αποτελούν τα δικά σου σεμινάρια!

Εγώ το ομολογώ. Σε παρακολούθησα με απόλυτη προσοχή Και απ τις πιστοποιήσεις της εθνικής μας γελοιότητας που μοίρασες στο τέλος του σεμιναρίου την δική μου την κορνιζάρισα και την κρέμασα στον τοίχο…

Από κάτι κωλόχαρτα που υπογράφουν γραφικοί Πελεγρίνηδες το δικό σου χαρτί έποικε φίλε μου έχει μεγαλύτερη αξία και ας τους ξεπερνάς σε γραφικότητα και θράσος…

Με βοηθά να μην ξεχνώ που ζούσα και που ζω…

Δεν υπάρχουν σχόλια: