"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΟΡΩΝΟΪΟΠΛΗΚΤΟ ΣΥΡΙΖΟΑΛΗΤΑΡΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Σύντροφοι, ουρήστε και λίγο!


Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει τις αναρτήσεις Καψώχα, Κούλογλου και το σύνθημα #ΜεταΘαΛογαριαστουμε στα social media.

Δεν τους συμπαθώ ιδιαιτέρως και αυτό σημαίνει κυρίως ότι δεν θέλω να τους μοιάζω. Πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει ότι δεν θέλω (και πολύ περισσότερο δεν εύχομαι) να έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Γι’ αυτό και θέλω να δώσω στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ μια συμβουλή ιατρικής φύσεως: να μη χρησιμοποιούν το πέος τους μόνο για τη σεξουαλική τους ευχαρίστηση αλλά να διαθέτουν και λίγα λεπτά την ημέρα για την απολύτως απαραίτητη ούρηση. Διαφορετικά μπορεί να σκάσει η φουσκίτσα τους ή να πάθουν ό,τι μπορεί να πάθει κάποιος που, παραδομένος σε ατελείωτες σεξουαλικές συνευρέσεις, αμελεί να κάνει τα τσισάκια του. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς μπορεί να πάθουν (ένας γιατρός μπορεί να είναι πιο ακριβής) αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι σοβαρό.
 

Αν αναρωτιέστε τι με έπιασε και δίνω συμβουλές ουρικής φύσεως είναι επειδή δεν παρακολουθείτε τις διεργασίες και τις ζυμώσεις στον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς και πιο συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο της κόμμα: τον ΣΥΡΙΖΑ (κακώς, είναι μια κωμική όαση στην μαυρίλα των ημερών).

Πρώτα ήταν αυτό το ανησυχητικό παραλήρημ... κείμενο το οποίο πόσταρε στο face το book ο σπουδαίος δημοσιογράφος που το προηγούμενο διάστημα κόσμησε με την παρουσία του την κυβερνητική τηλεόραση, ο σύντροφος Καψώχας:
 

Στην αρχή θεώρησα το τσουνάμι της λίμπιντο του συντρόφου δημοσιογράφου ένα μεμονομένο περιστατικό. Ένα κρούσμα ψυχομαρξιστικού πριαπισμού το οποίο δεν λέει τίποτα για τους υπόλοιπους υποστηρικτές και τα στελέχη του κόμματος του Αλέκση. Όμως την επόμενη μέρα ο σύντροφος ευρωβουλευτής Κούλογλου τουίταρε σχετικό σκίτσο ενός συντρόφου σκιτσογράφου:


Τρεις εκδηλώσεις αχαλίνωτης σεξουαλικής διάθεσης (Καψώχας, Κούλογλου και σκιτσογράφος) σε δυο ημέρες σε συνδυασμό με το #ΜεταΘαΛογαριαστουμε (το οποίο φαίνεται να εξειδικεύουν) είναι, νομίζω, μια σοβαρή ένδειξη ότι σύντομα τα στελέχη και ορισμένοι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βρεθούν αντιμέτωπα με κάποια νόσο των νεφρών ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου επηρεάζεται από τη συστηματική παραμέληση της ούρησης.

Νομίζω πως είναι χρέος μας να τους προστατεύσουμε προειδοποιώντας για τους κινδύνους που έχει η σεξουαλική τους διάθεση χωρίς φυσικά να στερούμεθα κατανόησης για την κατάστασή τους:  


Είναι απολύτως λογική μετά από τόσα χρόνια επίμονου και επίπονου αυνανισμού. Και μπράβο τους.      

 
Υ.Γ. Η επίκληση του Καραϊσκάκη δείχνει και ένα άλλο, λιγότερο σημαντικό αλλά ενδεικτικό, πρόβλημα της ανανεωτικής αριστεράς: ακόμα και το σεξ με τσιτάτα προσπαθούν να το κάνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: