"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: Το Ευαγγέλιο της πίσω πόρτας!



Αντιγραφή από Newsbeast : Το Netflix πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε μια νέα βραζιλιάνικη κωμωδία με τίτλο The First Temptation of Christ, η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Στην υπόθεση της ταινίας που διαρκεί 47 λεπτά, ο Ιησούς γίνεται 30 ετών και φέρνει στο σπίτι τον σύντροφό του για να γνωρίσει την οικογένειά του. Η ταινία περιγράφεται από την πλατφόρμα ως ένα βέβηλο χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα από τους Porta dos Fundos.
 
Οι Porta dos Fundos, που στα πορτογαλικά σημαίνει πίσω πόρτα, είναι μια ομάδα πέντε ανθρώπων από το Rio de Janeiro που ξεκίνησαν να κάνουν στο YouTube βιντεάκια με παρωδίες και αυτή τη στιγμή στο κανάλι τους έχουν 16,2 εκατομμύρια συνδρομητές.
 
Η νέα ταινία όμως που έφτιαξαν για το Netflix όχι μόνο δεν άρεσε στην πλειονότητα των θεατών αλλά αυτή τη στιγμή έχουν μαζευτεί περισσότερες από 1.600.000 υπογραφές στο change.org προκειμένου το Netflix να αποσύρει άμεσα την ταινία από την πλατφόρμα.



Τον τόνο των σχολιασμών στο Twitter έδωσε ο κύριος Μπογδάνος [φωτό]



Αν κάποτε ρόλος του καλλιτέχνη ήταν να τέρπει και να διδάσκει, η πρόκληση και η μέσω αυτής “εμπορική επιτυχία” είναι ο αποκλειστικός σκοπός του σήμερα. Η …ομοφυλοφιλία του Ιησού Χριστού αποτελεί απλώς το sales point, σε μια μεταβατική περίδο όπου κάποιοι [εκπρόσωποι της “εποχής που φεύγει”] εξακολουθούν να ενοχλούνται από κάτι πλήρως νομιμοποιημένο και αποενοχοποιημένο. “Καλλιτέχνες” τύπου …Πίσω Πόρτα, στοχεύουν στα αντανακλαστικά αυτών των τελευταίων, εκμεταλλευόμενοι [με το αζημίωτο] ως παραβατική συμπεριφορά, κάτι που γνωρίζουν ότι δεν είναι.
 

Όμως …σε τέτοιες περιπτώσεις είναι που οφείλει να θριαμβεύσει η διαφορά μας από το Έθνος του Ισλάμ, εστιασμένη στον δυτικό πολιτισμό και στην χριστιανική ανεκτικότητα. Αυτή μόνο νομιμοποιεί την κάθετη άρνηση να ανεχτούμε έλλειψη ανοχής εκ μέρους όποιου επιθυμεί να κατοικεί σ’ αυτή τη χώρα. Ιδίως των, θρασύτατα δυσανεκτικών σε πολλά και διάφορα, σκληροπυρηνικών μουσουλμάνων.
 

Δεν μένουμε ανενόχλητοι με περιπτώσεις τύπου Porta Dus Fundos.  

Απλώς...


 συγκεντρώνοντας υπογραφές κλπ., μπαίνοντας στον αστερισμό των γραϊδίων που βανδάλιζαν κινηματογράφους για τον Τελευταίο Πειρασμό του Σκορτσέζε, δίνουμε το thumbs up στους ταλιμπανισμούς του οποιουδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: