"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΛΗΤΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Το κράτος σε καταστολή

Ζούμε στο αυταρχικό και απάνθρωπο καθεστώς της ανομίας, όπου οι πολίτες υπερφορολογούνται -και όταν δεν πληρώνουν τους άδικους φόρους, διώκονται ποινικά και χάνουν τις περιουσίες τους- και οι πάσης φύσεως συμμορίες δρουν ανεξέλεγκτα διότι γνωρίζουν ότι έχουν το ακαταδίωκτο.

Στα Εξάρχεια, τα οποία υποτίθεται ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα «καθάριζε» μέσα σε ένα μήνα, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης ορθά τοποθέτησε χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο πυρπόλησαν συμμορίες αναρχικών. Ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος φαίνεται να υπολογίζει περισσότερο από το πολιτικό αποτέλεσμα την εικόνα, την επικοινωνία και το φαίνεσθαι, τοποθέτησε και δεύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο πυρπολήθηκε ξανά!

Το φαίνεσθαι στην υπόθεση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Εξάρχεια είναι η τοποθέτησή του (ώστε να παραχθούν τηλεοπτικά πλάνα) και η μη εξασφάλιση της ακεραιότητάς του. 


Ο κ. Μπακογιάννης δαπανά χρήματα των Αθηναίων για το... θεαθήναι.

Οι αναρχικοί, οι αριστεριστές και οι οπαδοί της τρομοκρατίας, κάνοντας επίδειξη δυνάμεως, «στόλισαν» στην πλατεία Εξαρχείων το «Α» της αναρχίας ενώ οι σύντροφοί τους διέλυσαν τις περιουσίες των μεροκαματιάρηδων στο Μαρούσι, κατέστρεψαν τον σταθμό του ΗΣΑΠ και η ΕΛ.ΑΣ. -προφανώς κατόπιν πολιτικών εντολών- τους άφησε να φύγουν με τον Ηλεκτρικό χωρίς να κάνει συλλήψεις!

Οι πολίτες όχι μόνο δεν έχουν πλέον ανοχή σε τέτοιου είδους καταστάσεις, αλλά απαιτούν να αλλάξει άμεσα και δραστικά η αντιμετώπιση των συμμοριών των πάσης φύσεως τραμπούκων και τρομοκρατών. Οι πολιτικοί δεν εκλέγονται για να παίζουν τον ρόλο των σχολιαστών των εξελίξεων, αλλά για να αναλαμβάνουν δράση και σε επίπεδο νομοθετικών πρωτοβουλιών και σε ιδεολογικό - πνευματικό.

Όσοι κάνουν καταδρομικές επιχειρήσεις, καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες και απειλούν τη ζωή και την τιμή των πολιτών πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως τους αρμόζει, ως μέλη εγκληματικών οργανώσεων. 


Επίσης ο νόμος πρέπει...


 να προβλέπει την υποχρέωση όσων καταδικάζονται να πληρώνουν το κόστος όσων καταστρέφουν.
 

Βρισκόμαστε στα τέλη του 2019 και οι Ελληνες απαιτούν πράξεις και όχι πολιτικάντικα λόγια της οκάς, που παραπέμπουν σε παρελθούσες δεκαετίες...


Editorial της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: