"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικο ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ: Η αλήθεια για τον εποικισμό (μέρος Β)

Για τις  αλήθειες από 1 εως 30 κάβτε κλικ ΕΔΩ


Δεδομένο 30ό: Όπως ισχυρίζονται οι οπαδοί της αθρόας εισόδου αλλοδαπών (στην πλειονότητά τους ισλαμιστές), ένα από τα βασικά προτερήματα που θα έχει η χώρα μετά το πέρας της διαδικασίας είναι ο πολιτισμικός «εμπλουτισμός». Αυτόν τον «εμπλουτισμό» δεν τον έχουν περιγράψει ποτέ.

Δεδομένο 31ο: Το βασικό χαρακτηριστικό και ταυτόχρονα ο πυλώνας του πολιτισμικού μοντέλου του ισλαμικού κόσμου είναι το Κοράνι και όλα όσα προβλέπει αυτό το βιβλίο. Οι κοινωνίες των μουσουλμάνων έχουν δομηθεί πάνω στα 114 κεφάλαια (σουρά) του Κορανίου.

Δεδομένο 32ο: Ο δυτικός κόσμος, αυτός που έχει δομηθεί πάνω στα θεμέλια του χριστιανισμού, του ελληνικού πολιτισμού και του Ρωμαϊκού Δικαίου, έχει διαμετρικά αντίθετες απόψεις σε σχέση με το Ισλάμ.

Δεδομένο 33ο: Η θεώρηση των γυναικών ως όντων δευτέρας κατηγορίας, υποκείμενα στο έλεος και στις διαθέσεις του πατέρα, των αδελφών κι έπειτα του συζύγου – απόλυτου αφέντη, δεν μπορεί να είναι «πολιτισμικός εμπλουτισμός» για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή κοινωνία.

Δεδομένο 34ο: Ο προληπτικός, ελαφρύς όμως, ξυλοδαρμός της γυναίκας της οποίας ο σύζυγος φοβάται ότι θα τον παρακούσει επιτρέπεται από το Κοράνι (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 34). Ούτε αυτό μπορεί να θεωρηθεί από πολίτη ευρωπαϊκής χώρας πολιτισμικός «εμπλουτισμός».

Δεδομένο 35ο: Η έννοια του ιερού πολέμου (τζιχάντ) και ο ένοπλος αγώνας για τη διά του ξίφους εξάπλωση της θρησκείας του μουσουλμανισμού, που αποτελεί θεμελιώδη προσταγή προς τους πιστούς, δεν δύναται να θεωρηθούν στοιχείο «εμπλουτισμού» της ζωής μιας χριστιανικής χώρας. Το Κοράνι, το ιερό βιβλίο του ισλαμισμού, όχι μόνο επιβάλλει στους πιστούς τον πόλεμο υπέρ πίστεως, αλλά και την προτροπή σε άλλους να εξεγερθούν εναντίον των «απίστων» (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 84).

Δεδομένο 36ο: Η μετανάστευση για τη διάδοση της πίστης (αλ χαϊζίρια) είναι θρησκευτικό καθήκον για τον πιστό μουσουλμάνο, ο οποίος θα βρει «στη γη πολλά καταφύγια με άφθονα αγαθά» (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 100).

Δεδομένο 37ο: 


Οι έποικοι, για να φτάσουν και να διαβούν τα σύνορα της Ελλάδας, προσπέρασαν αρκετές πλούσιες και ασφαλείς για αυτούς ισλαμικές χώρες.

Δεδομένο 37ο: Οι βανδαλισμοί χριστιανικών εκκλησιών, οι εμπρησμοί άγιων τραπεζών των ναών της Ορθοδοξίας και η βεβήλωση εικόνων δεν καταδικάζονται από τους κύκλους που εξεγείρονται όταν φτάσει η μυρωδιά ψητών εδεσμάτων από χοιρινό κρέας σε καταυλισμούς ισλαμιστών εποίκων.

Δεδομένο 38ο: Οι ισλαμιστές, οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θεωρούν ότι οι χριστιανοί που επισκέπτονται ισλαμικές χώρες πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν εκεί.

Δεδομένο 39ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θεωρούν ότι οι χριστιανοί -ακόμα κι όταν βρίσκονται στη χριστιανική πατρίδα τους- πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν στις ισλαμικές χώρες, διότι δεν πρέπει να προσβληθούν οι ισλαμιστές που ζουν στην εν λόγω χριστιανική χώρα ή μένουν εκεί για βραχύ χρονικό διάστημα.

Δεδομένο 40ό: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θεωρούν ότι οι χριστιανοί πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν στις ισλαμικές χώρες ακόμα κι όταν βρίσκονται στην επικράτεια κάποιου κοσμικού κράτους, διότι δεν πρέπει να προσβληθούν οι ισλαμιστές που τυχαίνει να ζουν εκεί.

Δεδομένο 41ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους γενικά θεωρούν ότι οι χριστιανοί πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν στις ισλαμικές χώρες ακόμα κι αν βρίσκονται σε χώρες όπου δεν ζουν ισλαμιστές, επειδή μπορεί να προσβληθούν οι ισλαμιστές που ζουν σε ισλαμικές χώρες.

Δεδομένο 42ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θέλουν σε κάθε περίπτωση να αποτρέψουν ενδεχόμενο προσβολής των θρησκευτικών συναισθημάτων των ισλαμιστών, τα οποία θεωρούν ιερά.

Δεδομένο 43ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους έχουν συχνότερες δημόσιες παρεμβάσεις για θέματα που αφορούν τον ισλαμισμό από τους θεσμικούς εκπροσώπους αυτής της θρησκείας.

Δεδομένο 44ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους παρουσιάζουν τους ισλαμιστές ως εκπροσώπους μιας ανίσχυρης μειονότητας, που χρειάζεται βοήθεια.

Δεδομένο 45ο: Ο ισλαμικός κόσμος διαθέτει περίσσεια κεφαλαίων και επιρροής, που οφείλονται στην επί σειρά ετών εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που βρίσκονται σε μουσουλμανικές χώρες.


Δεδομένο 46ο: Η ενασχόληση με τους εποικιστές της Ελλάδος προβάλλεται ως μια ιδεολογική, «ηθική» ενασχόληση, αλλά είναι κατά κύριο λόγο οικονομική. Οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούν καλές προθέσεις για τις συναλλαγές τους, αλλά χρήμα. Διαθέτουν από εμπορικά πλοία μέχρι θαλαμηγούς και απασχολούν πολυάριθμο προσωπικό «εθελοντών», οι οποίοι βιοπορίζονται μέσω του «ανθρωπισμού» τους.

Δεδομένο 47ο: Ο εποικισμός της Ελλάδος δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο ή καπρίτσιο της τύχης. Το χρήμα και η εργασία για την επιμελητεία που έχουν απαιτηθεί για τη διεκπεραίωση της μετακίνησης εκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι περνούν μια σειρά από χώρες, δείχνει ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού.

Δεδομένο 48ο: Η χρήση, ως πολιτικό επιχείρημα και «εργαλείο» για την ολοκλήρωση αυτού του σχεδίου, της μετακίνησης ισλαμιστών Αφροασιατών από κύκλους που έχουν συμφέροντα από την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας μας, αλλά και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών, δεν γίνεται από τις φτωχές τάξεις των δυτικών χωρών, αλλά από την οικονομική, πολιτική και πνευματική ελίτ τους.

 
Δεδομένο 49ο: Η μεσαία τάξη, που θα μπορούσε να προβάλλει σημαντικές αντιστάσεις στην απόπειρα κατάργησης του θεσμού των εθνικών κρατών, είναι αντικείμενο συστηματικού και σφοδρού οικονομικού πολέμου, με βασικά οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούνται σε βάρος της την υπερφορολόγηση και την ανεργία.

Δεδομένο 50ό: Η μεσαία τάξη στην Ελλάδα έπειτα από δεκαετή πίεση που έχει υποστεί από το μνημονιακό καθεστώς έχει υποβιβαστεί οικονομικά στην κατηγορία της μικροαστικής τάξης ή έχει εξωθηθεί σε μετανάστευση. Δεν είναι λίγα τα μέλη αυτής της τάξης που αποτελούν πλέον εξαθλιωμένο, περιθωριακό τμήμα της εργατικής τάξης (άστεγοι, άποροι με σταδιακές επιδοματικές ενισχύσεις κ.λπ.).

Δεδομένο 51ο: Η αλλαγή πληθυσμού είναι μια από τις πολεμικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται από τον κύκλο των σχεδιαστών της Νέας Τάξης. Ο αντικειμενικός στόχος, στην περίπτωση της χώρας μας, είναι η πλήρης διαγραφή της εικόνας που έχει ο πληθυσμός για την έννοια και το περιεχόμενο της ελληνικότητας – από τη θρησκεία και τις παραδόσεις μέχρι την Ιστορία και την καθημερινότητα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: