"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΥΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΟΛΑΓΝΕΙΑ: Ομαδικός βιασμός 14χρονης στη Γερμανία από «πρόσφυγες»


Ύστερα από έντονες πιέσεις της τοπικής κοινωνίας, οι Γερμανικές αρχές απεκάλυψαν την ταυτότητα των δραστών του ομαδικού βιασμού δεκατετράχρονης Γερμανίδας τη βραδιά της γιορτής HALLOWEEN στην πόλη Ουλμ της Βάδης Βυρτεμβέργης.

Πρόκειται για τρεις «πρόσφυγες» από το Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Ιράν, ηλικίας 15, 16 και 26 ετών, οι οποίοι κρατούνται. Δύο επιπλέον ύποπτοι φέρονται να έχουν εμπλακεί στην σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης Βαβαρής, αναφέρει η MUNCHNER MERKUR.

Η ιστοσελίδα VOICE OF EUROPE  απεκάλυψε πρώτη τον ομαδικό βιασμό, στις αρχές της περασμένης εβδομάδος, καταγγέλλοντας την άρνηση των αρχών να αποκαλύψουν τις εθνικότητες των δραστών, με το πρόσχημα ότι αυτή η πληροφορία είναι «άσχετη με τη δικογραφία». Η Γερμανική Αστυνομία, ωστόσο, άλλαξε στάση, πιθανότατα λόγω της κατακραυγής.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Βόλφγκανγ Γιούργκενς ανέφερε στο γερμανικό Τύπο ότι παρ’ ότι εμπλέκονται μόνον πέντε ύποπτοι στο έγκλημα αυτό, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ότι συμμετείχαν κι άλλοι άνδρες στο βιασμό. Σύμφωνα με έρευνες, η Γερμανίδα έφηβη συνάντησε έναν από τους υπόπτους τη βραδιά του HALLOWEEN, πριν συμφωνήσει να τον ακολουθήσει στο σπίτι ενός εκ των «προσφύγων», αργότερα το ίδιο βράδυ. Μόλις η ομάδα συγκεντρώθηκε στο σπίτι, βίασαν ομαδικά το νεαρό κορίτσι.

Μία τοξικολογική εξέταση απεκάλυψε εν συνεχεία ότι στο θύμα είχαν χορηγηθεί πολλαπλές δόσεις διαφόρων ναρκωτικών, πιθανότατα για να κάμψουν τις αντιστάσεις της κατά την κακοποίησή της. 


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ οι αρχές συνέλαβαν αρχικά πέντε μετανάστες, ηλικίας 14 έως 26 ετών, οι δύο εξ’ αυτών, ηλικίας 14 και 24 ετών, αφέθηκαν εν συνεχεία ελεύθεροι και κυκλοφορούν ελεύθεροι στο Ουλμ.

Σε μία δήλωση που δέχθηκε ευρεία κριτική, ο δήμαρχος του Ουλμ Γκίντερ Τσίς έγραψε: «Αναρωτιέμαι, τι γυρεύει τη νύχτα μία δεκατετράχρονη στο Ουλμ; Οι γονείς έχουν καθήκον να εξασφαλίζουν ότι μία ανήλικη δε θα κυκλοφορεί ασυνόδευτη στην πόλη. Το λέω αυτό ξεκάθαρα, διότι πρέπει όλοι να αναλαμβάνουμε την ευθύνη όταν συμβένουν τέτοια γεγονότα».

Ο δήμαρχος, αφού κατηγορήθηκε για ενοχοποίηση του θύματος, δήλωσε: «Λυπάμαι πολύ που η αρχική μου δήλωσε παραπλάνησε κάποιους. Φυσικά και το κορίτσι δε φταίει σε τίποτε. Η κατηγορία βαρύνει αποκλειστικά τους φερόμενους ως δράστες».


Και να σκεφτεί κανείς ότι στη Γερμανία καταφθάνει η «κρεμ ντε λα κρεμ» των «προσφύγων», αφού πρώτα έχει γίνει το πρώτο «ξεσκαρτάρισμα» στην πατρίδα μας.  
Ποια θα είναι άραγε η εξέλιξη, όταν όλοι αυτοί που απομένουν στην Ελλάδα συνειδητοποιήσουν ότι...


 δεν έχουν πού αλλού να πάμε και αρχίσουν να ξεθαρρεύουν;


ΠΗΓΗ RIGHTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: