"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΗΦΗΝΟΑΓΡΑΜΜΑΤΟΑΛΗΤΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: To Xάρβαρντ βγήκε ξανά στους δρόμους της Αθήνας! (Και οι γονείς τα καμαρώνουν)


To Xάρβαρντ βγήκε ξανά στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας για να διαδηλώσει λέει κατά της κατάργησης του Πανεπιστημιακού Ασύλου και οι γονείς τους αντί να τα πλακώσουν στις κλωτσιές τα καμαρώνουν.

Καμαρώνουν τα βλαστάρια τους που θα παραμείνουν αμαθή στουρνάρια εύκολα θύματα και κομματικά πελατάκια των Τσιπραίων και των Κουτσουμπαίων του μέλλοντος.

Εκτός από το ότι ταλαιπωρούν τους οδηγούς και όσους εργάζονται στο κέντρο της πόλης δεν κάνουν παρά μια τρύπα στο νερό ενώ καταδικάζουν τους εαυτούς τους σε μια ζωή κομματικών κηφήνων οι οποίοι θα ζουν με την ελπίδα να διορισθούν στο δημόσιο διαφορετικά θα γερνάνε πίνοντας καφέδες, μπάφους και στριφτά στις καφετέριες της πόλης.

Αντί να διαδηλώσουν για την έλλειψη καθηγητών η συγγραμάτων, για την έλλειψη υποδομών και την σύνδεση των Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας διαδηλώνουν για την κατάργηση του ασύλου.

Πόσο κάγκουρες ποια;

Και οι γονείς τους τα καμαρώνουν.

Εύγε σε όλους μας…

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ:











Δεν υπάρχουν σχόλια: