"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: O Μοιραίος άνθρωπος που στέλνει τον Τσίπρα στο Ειδικό Δικαστήριο



Γράφει ο Ian Ford στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


Πρόκειται για τον Μοιραίο άνθρωπο που έστειλε τον Τσίπρα στο Ειδικό Δικαστήριο και πολύ πιθανόν στον Κορυδαλλό. 


Οποιος άκουσε τις ομιλίες των Σαμαρά, Βενιζέλου, Γεωργιάδη και Λοβέρδου δεν έχει ουδεμία αμφιβολία ότι ο σημερινός πρωθυπουργός οδεύει για το Ειδικό Δικαστήριο παρασυρμένος στον καθεστωτικό ίλιγγο από τους Παπαγγελόπουλο και Θάνου.




Σας θυμίζουμε ότι οι κ.κ. Παπαγγελόπουλος και Κοντονής εξερχόμενοι του Μαξίμου είχαν μιλήσει για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους.
 
Σας θυμίζουμε σ΄αυτό το σημείο τις δηλώσεις του δικηγόρου Σαράκη ο οποίος υποστήριζε ότι το FBI διαθέτει ηχητικά και video ντοκουμέντα. Αφηνε δηλαδή ο κος Σαράκης να εννοηθεί ότι υπάρχουν ντοκουμέντα που δείχνουν τον Φρουζή να κουβαλάει τροχήλατη βαλίτσα με κασαδούρα στο Μέγαρο Μαξίμου.  


Που βρίσκονται άραγε αυτά τα ντοκουμέντα;  


Τα έχει δει ο ίδιος ο Σαράκης; 


Κι αν όχι γιατί ρισκάρει να βρεθεί απέναντι από τον Σαμαρά, τον Αδωνι, τον Λοβέρδο, τον Βενιζέλο στη περίπτωση που δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία.



Κι αν υπάρχουν video με τον Φρουζή στο Μαξίμου επί Σαμαρά γιατί να μην υπάρχoυν κάμερες του Hilton που να δείχνουν τον Κουρουμπλή (που σύμφωνα με τον Γεωργιάδη έδωσε 60 εκατ. ευρώ στη NOVARTIS) να ανοίγει το σακ βουαγιάζ  του και να του δίνει τούβλα με 500εύρα;



Μπας και κατέγραψαν οι κάμερες του γνωστού ξενοδοχείου τον αρχιράπερ Κουρουμπλή, τον διορατικό, να παίρνει τα τούβλα από τον Φρουζή και να τα μετράει;



Λέμε τώρα σε περίπτωση που λαδώθηκε ο Κουρουμπλής.


Aλήθεια, γιατί ο Φρουζής επέλεξε να κρατάει στην Ευελπίδων αυτό το μερακλίδικο σακ βουαγιάζ; Σε ποιον ήθελε να στείλει μήνυμα;

Μια υπόθεση κάνουμε…



Ποιος Ελληνας που άκουσε τον Γεωργιάδη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Λοβέρδο που αποκαλούσε αρχισυμμορίτη τον Τσίπρα έχει κάποια αμφιβολία ότι τουλάχιστον αυτοί είναι καθαροί από τις μίζες της NOVARTIS. Kανείς από τους Σαμαρά, Γεωργιάδη, Λοβέρδο και Βενιζέλο δεν θα ρίσκαρε να απευθυνθεί από το βήμα της βουλής στον ελληνικό λαό και να πει εγώ είμαι καθαρός και ο Τσίπρας αρχισυμμορίτης εάν υπήρχε μία στο εκατομμύριο να εμφανίσει ο Παπαγγελόπουλος, η Θάνου, η Τουλουπάκη, ο Κοντονής, ο Σαράκης video που να τον δείχνουν να τα παίρνει από τον Φρουζή.



Οταν λένε τον πρωθυπουργό αρχισυμμορίτη οφείλει ο Παπαγγελόπουλος που τον ενέπλεξε σ΄αυτή την ιστορία να βγάλει αμέσως τα ντοκουμέντα που να δείχνουν τον Σαμαρά, τον Λοβέρδο, τον Γεωργιάδη, τον Βενιζέλο, να τα πιάνουν. Εάν ο Παπαγγελόπουλος δεν διαθέτει τέτοια στοιχεία-ντοκουμέντα και ενέπλεξε τον πρωθυπουργό Τσίπρα σ΄αυτή την περιπέτεια που κατά πάσα πιθανότητα θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Πρέπει να κάνει χαρακίρι στο Σύνταγμα ή να ακολουθήσει τον Ζαχόπουλο.



Τον Τσίπρα θα τον κλείσουν φυλακή ο Σαμαράς, ο Λοβέρδος, ο Γεωργιάδης και ο Βενιζέλος μετά από όλο αυτό.  


Το είπαν ανοιχτά και οι 4 από το βήμα της βουλής. Κανείς ολιγάρχης, φίλος του Τσίπρα, δεν θα μπορέσει να τους σταματήσει ή να τους μεταπείσει.



Και μια και μιλάμε για ολιγάρχες, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος δεν είναι παιδάκια. Ξέρουν ποιοι τροχήλατοι ολιγάρχες έχουν κοντινά με την κυβέρνηση Τσίπρα. Μην απορήσετε λοιπόν εάν το επόμενο διάστημα εμφανισθούν ντοκουμέντα από την αντίπαλη όχθη. Και τότε θα γίνει πάταγος. Αλλωστε επειδή οι ολιγάρχες που στηρίζουν το Τσίπρα όλο αυτό το διάστημα το κάνουν απροκάλυπτα όταν πέσει ο Τσίπρας θα βρεθούν και οι ίδιοι σε δεινή θέση.



Για την Κολομβία μιλάμε, αν με εννοείς, οξυδερκή μου αναγνώστη… 


Λοιπόν ο Παπαγγελόπουλος είναι ο άνθρωπος που οδηγεί τον Τσίπρα σε άδοξο πολιτικό τέλος. Είναι ο άνθρωπος που...


 “διορθώνει” το λάθος του Αλαβάνου παρότι και οι δύο έδωσαν τα πάντα για τον Αλέξη τους…



Δεν υπάρχουν σχόλια: