"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Αμοραλιστής Συριζοδιαστημάνθρωπος



Όσοι γνωρίζουν το Νίκο τον Παππά λένε ότι μια λέξη τον χαρακτηρίζει καλύτερα από όλες: «αμοραλιστής».
 

Ήταν αυτός που στις Βρυξέλλες έσερνε τον Αλέκση από το μανίκι, για να φύγουν, να διακόψουν δηλαδή τις διαπραγματεύσεις και να τραβήξουν την μπρίζα για την πατρίδα μας.


 Είναι ίσως η μόνη φορά που ο Αλέκσης δεν τον άκουσε, τρομοκρατημένος προφανώς από τις επιπτώσεις για τη χώρα και τον ίδιο ενός άτακτου Grexit, όπως αυτό του το περιέγραφαν οι δανειστές.
 

Μετά, επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς, ο Νίκος αφιερώθηκε με πάθος στη δημιουργία ενός πιστού κομματικού στρατού και στην αναδιαμόρφωση του τοπίου στα ΜΜΕ, ώστε η πλειοψηφία αυτών να τελεί πλέον υπό τον απόλυτο κυβερνητικό έλργχο:

 
✔️”Επανίδρυσε” την ΕΡΤ, αυξάνοντας τους εργαζομένους στην κρατική ραδιοτηλεόραση από 1.200 επί Σαμαροβενιζέλων σε 3.000.


✔️Αύξησε το χαράτσι των τεμπέληδων της ΕΡΤ, το οποίο οι Σαμαροβενιζέλοι είχαν μειώσει.


✔️Σκόρπισε άσκοπα και αλόγιστα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για ένα reality διαγωνισμό, σκέτο φιάσκο, που ακυρώθηκε από το ΣτΕ και καταχρέωσε τα ταμεία του κράτους. Μια τρομακτική σπατάλη για την οποία ο ίδιος δεν λογοδότησε ποτέ.


✔️Μοίρασε άφθονη κρατική διαφήμιση σε φιλοκυβερνητικά έντυπα, που την τελευταία τριετία φύτρωσαν σαν τα μανιτάρια και είχαν ιδιοκτήτες αρεστούς στην Κυβέρνηση ολιγάρχες.


✔️Βόλεψε τον μπαμπάκα του στον κρατικοποιηθέντα ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

 
Και αφού τα έκανε όλα αυτά  αποφάσισε να κατακτήσει το διάστημα. 


Ο Νίκος ο Παππάς είναι τόσο δοσμένος σε αυτό που κάνει, ώστε μπορεί άνετα...

 να δημιουργήσει κομματικό στρατό Ελλήνων αστροναυτών, ακόμη και αν ποτέ δεν εκτοξεύσουμε διαστημόπλοιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: