"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Τα οθωμανικά κατάλοιπα της ελληνικής κοινωνίας σε μια φωτογραφία ...



Ξέρετε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κομπολόγι. Το αντίθετο, είμαι λάτρης του και το θεωρώ ως μια από τις ύψιστες εκδηλώσεις της λαϊκής μας τέχνης.
 

Αυτό που με ενοχλεί στην εικόνα αυτή είναι η διαρκής επιβεβαίωση του ότι έχουμε να κάνουμε με την πιο ασόβαρη κυβέρνηση ever και τον πιο ασόβαρο Πρωθυπουργό, με έναν άνθρωπο που αδυνατεί να επιδείξει στοιχειώδη σοβαρότητα, ακόμη και σε στιγμές που οι συνθήκες το επιβάλλουν με τον πιο απόλυτο τρόπο:

 
– Στάση χαβαλέ όταν παίζει ο εθνικός ύμνος παρουσία του Γάλλου Προέδρου. 

– Χασμουρητά, όταν μιλάει δίπλα του ο Αμερικανός Πρόεδρος

– Φυστικάκια και ουζάκια σε συνάντηση με τοπικούς παράγοντες στην Κρήτη

– Κομπολογάκι στη Βουλή στη συζήτηση για την απαγγελία κατηγοριών κατά δύο πρώην Πρωθυπουργών, του Διοικητή της ΤτΕ και του Κοινοτικού Επιτρόπου, λες και βρίσκεται στο ουζερί της γειτονιάς με τα φιλαράκια του ...

 
Με αυτόν το γραφικό τύπο για Πρωθυπουργό και όλο το τσίρκο που τον περιτριγυρίζει, μάλλον πρέπει να είμαστε ευτυχείς, που...

 τα καραγκιοζιλίκια τους το α' εξάμηνο 2015 στοίχισαν στη χώρα μόνο 200 δισ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: