"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΗΦΗΝΟΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι του Τσίπρα έχουν λεφτά για διακοπές - Εκείνοι οι λουφαγμένοι που αρνούνται να απογραφούν, πόσο μάλλον να αξιολογηθούν



Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι του Τσίπρα, με τη καράφλα αλά Τρύφωνα Αλεξιάδη, έχουν λεφτά για διακοπές.


Με 2.000.000 ανέργους και 19.000 επιχειρήσεις να έχουν κλείσει από την αρχή του 2016 είναι φυσικό να μειωθεί ο εσωτερικός τουρισμός.


Τα νέα από όλους τους προορισμούς δεν δικαιολογούν τους αρχικούς διθυράμβους της υπουργού Τουρισμού και του επικεφαλής του SETE οι οποίοι μιλούσαν για νέο ρεκόρ το 2016.


Αντίστοιχα και οι αφίξεις των ξένων τουριστών παρουσιάζουν μείωση της τάξης του 20%. Αυτό δείχνουν τα πραγματικά στοιχεία και όχι τα παραποιημένα φορέων που θέλουν να κολακέψουν την κυβέρνηση.


Δικαίωμα στις διακοπές έχουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι και ειδικότερα εκείνοι οι λουφαγμένοι που αρνούνται να απογραφούν-πόσο μάλλον να αξιολογηθούν.


Καθώς πλησιάζει η στιγμή να πληρωθούν τα χαράτσια, ο ΕΝΦΙΑ, η Εφορία και τα άλλα κερατιάτικα οι πολίτες θα συνειδητοποιήσουν το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε και κυρίως την αδυναμία διεξόδου από την κόλαση.


Φυσικά οι τελευταίοι που θα πέσουν είναι...
 οι δημόσιοι υπάλληλοι, αυτές οι ακρίδες που κατασπάραξαν τη χώρα.


Ερντογάν που τους χρειάζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: