"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


IΣΡΑΗΛ - ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: «Τα Χριστούγεννα δεν έχουν καμία θέση στους Αγίους Τόπους» - «Έξω οι χριστιανοί-βαμπίρ από το Ισραήλ»Θρησκευτικό παραλήρημα από ακροδεξιό ηγέτη

Ο επικεφαλής της ρατσιστικής οργάνωσης Λεχάβα, Μπέντζι Γκοπστάιν, θέλει να απελαθούν όλοι οι χριστιανοί που «ρουφάνε αίμα σαν βαμπίρ»

«Τα Χριστούγεννα δεν έχουν καμία θέση στους Αγίους Τόπους», δήλωσε ο επικεφαλής της ισραηλινής ακροδεξιάς οργάνωσης Λεχάβα, Μπέντζι Γκοπστάιν.

Σαν να μην έφτανε ότι ο Γκοπστάιν λέει «όχι» στον εορτασμό των Χριστουγέννων, ζητά και την απέλαση των… χριστιανών-βαμπίρ!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της οργάνωσης «οι χριστιανοί είναι βαμπίρ που ρουφάνε αίμα» και πρέπει να εκδιωχθούν από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ.

«Ας διώξουμε τα βαμπίρ πριν αρχίσουν και πάλι να πίνουν το αίμα μας», τόνισε ο Γκοπστάιν, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο είχε ζητήσει να καούν όλες οι χριστιανικές εκκλησίες στο Ισραήλ.

Βέβαια, μιλώντας στο δίκτυο Al Jazeera ο Γκοπστάιν ισχυρίστηκε πως αναφερόταν μόνο στις χριστιανικές ιεραποστολικές ομάδες όταν έκανε λόγο για «βαμπίρ», αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τις δηλώσεις του.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: