Αγαπητέ πρωθυπουργέ, κάποιοι δεν έχουμε αυταπάτες. Αντίθετα είναι βαθιά η πεποίθησή μας ότι ζούμε στην Κολομβία των Βαλκανίων με τους μαφιόζους πάσης φύσεως να ελέγχουν απόλυτα την διακυβέρνηση της χώρας. Και ο έλεγχος της χώρας από την Μαφία, αντλεί την δύναμή του από τα κυκλώματα που νέμονται την Δικαιοσύνη. 


Στην ουσία το πρόβλημα της χώρας δεν είναι οικονομικό. Είναι πρόβλημα Δικαιοσύνης. Δηλαδή εφαρμογής των Νόμων καθώς και της μη διάθεσης για Αναθεώρηση του Συντάγματος.


Η πεποίθηση ότι είμαστε Κολομβία των Βαλκανίων γίνεται καθημερινά κτήμα όλο και πιο πολλών συμπολιτών μας.


Το 2010 που ο εγκεφαλικός ΓΑΠ μάς οδήγησε στον ζυγό της Τρόικας κάποιοι είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα αποκτούσε,  αυτό το εγχώριο μπουρδέλο, δομές ευρωπαικού κράτους.


5 χρόνια μετά συνειδητοποιούμε ότι είμαστε ακόμη περισσότερο διεφθαρμένη Κολομβία των Βαλκανίων η οποία επιτρέπει σε πάσης φύσεως Μαφίες να ευδοκιμούν.


Αγαπητέ πρωθυπουργέ, δεν έχεις το δικαίωμα να υποδύεσαι-όπως και οι άθλιοι προκάτοχοί σου-οτι αγνοείς το γεγονός ότι κυβερνάς την Κολομβία των Βαλκανίων.


Οι μεγαλομαφιόζοι σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου από την μπροστινή, την πλαινή και όλες τις μπουκαπόρτες του Μεγάρου.  


Είμαστε τόσο βαθιά Κολομβία που ακόμη κι εσύ άλλαξες την επίπλωση του Μεγάρου για να ξεφορτωθείς κάποιους από τους εκατοντάδες κοριούς οι οποίοι είναι φυτεμένοι στα κουφάρια του πρωθυπουργικού Μεγάρου της Κολομβίας των Βαλκανίων.


Το γεγονός αυτό λοιπόν, ούτε εσύ αλλά ούτε και ο Νίκος Παππάς έχετε το δικαίωμα να το αγνοείτε.


Δεν μπορείτε να σφυρίζετε αδιάφορα όταν για παράδειγμα φθάνουν στο γραφείο σας πορίσματα του ΣΔΟΕ που εμφανίζουν την νοσηρή διαπλοκή ανάμεσα στο μπουρδελοκράτος και τα ΜΜΕ και την ίδια στιγμή να βγαίνετε βουτηγμένοι στην υποκρισία και να δηλώνετε ότι πρόθεσή σας είναι να καθαρίσετε το τοπίο των ΜΜΕ. Τι πανμέγιστη υποκρισία κι αυτή!


Εξίσου βρώμικο και βαλτώδες είναι το τοπίο και στον χώρο της διαφήμισης με πολλές διαφημιστικές να μην υποβάλλουν κάνουν δήλωση στην Ελλάδα-να μην διατηρούν ούτε καν site για  να μπορείς να τις ετοπίσεις. Μιλάμε για όργιο ξεπλύματος μαύρου χρήματος.


Την ίδια ώρα στις λίστες του ΣΔΟΕ και του Οικονομικού εγκλήματος υπάρχουν τα ονόματα κορυφαίων εκδοτών, καναλαρχών και μεγαλοδημοιογράφων οι οποίοι έχουν βγάλει εκατοντάδες εκατομμύρια στο εξωτερικό.


Κι όμως εσείς κε πρωθυπουργέ, κάποια από αυτά τα μεγαλολαμόγια επιλέγετε για να δίνετε τις συνεντεύξεις σας.


Ετσι αντιλαμβάνεστε λοιπόν την κάθαρση στο χώρο των ΜΜΕ και της Διαφήμισης για παράδειγμα; Μιλάμε για την 4η εξουσία τώρα-τίποτε λιγότερο.


Τα ίδια και στο χώρο της Δικαιοσύνης.


Οταν μια υπόθεση για να τελεσεδικήσει χρειάζεται πάνω από μια 10ετία, μπορεί ο Σόιμπλε να σώσει αυτό το μπουρδέλο;


Οταν σεσημεσμένοι τηλεμεγαλοδικηγόροι έχουν στήσει την παράγκα τους και απελευθερώνουν πάσης φύσεως μαγαλολαμόγια για ποια δικαιοσύνη μιλάμε?


Εδώ, στην Κολομβία των Βαλκανίων, κάθε 10 χρόνια ζούμε στο άστρο και ενός άλλου μεγαλοδικηγόρου ο οποίος επιβάλλει την παράγκα του και αποκτά την φήμη ότι αθωώνει τα μεγαλολαμόγια.


Πριν μερικές δεκαετίες όλοι έλεγαν "θα πάω να με καθαρίσει ο τάδε μεγαλοδικηγόρος".

Στην συνέχεια τον διαδέχθηκε ο επόμενος μεγαλοδικηγόρος-παραγκάρχης και πάει λέγοντας.

Τώρα υπάρχουν καμμιά δεκαριά μεγαλοδικηγόροι-προβεβλημένοι και μη οι οποίοι εξασφαλίζουν με τον "τρόπο"  τους το ακαταδίωκτο στους πελάτες τους. Ακόμη και άφραγκοι παιδόφιλοι-παιδεραστές-κτήνη, στο φτερό αποκτούν τηλεπερσόνα δικηγόρο-παιδόφιλος κι αυτός.


Μπορεί ο Σόιμπλε, οι θεσμοί και οι εταίροι να σώσουν αυτό το μπουρδέλο;


Μπορεί να το κάνει η Μέρκελ; 


Kαι γιατί να το σώσει άλλωστε;


Μήπως για να δώσει την δυνατότητα σ΄αυτούς τους σκατιάρηδες πολιτικούς (και δημοσιογράφους) της μεταπολίτευσης να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους;


Μήπως για να δώσει την ευκαιρία στους χρεοκοπημένους-θαλασσοδανεισμένους καναλάρχες και μηντιάρχες να εξακολουθούν το εμπόριο βίζιτας και τους εκβιασμούς τους;


Η μήπως για να δώσει την δυνατότητα στο χυδαίο πελατειακό κράτος των συνδικαλιστών και πάσης φύσεως εργατοπατέρων να συνεχίσουν να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα και να απολαμβάνουν συντάξεις στα 50 τους, αραχτοί στις βίλες που απέκτησαν με τον ιδρώτα της δήθεν αριστεροσύνης τους;


Πάρτε παράδειγμα πρώην στέλεχος της ΓΣΕΕ στην βόρεια Ελλάδα που το χνώτο του βρωμάει ουίσκι και ο οποίος έχει χτίσει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων στην ιδιαίτερη πατρίδα του-τόπο καταγωγής και πολλών άλλων εγχώριων λαμογίων.


Ακόμη και στην Παιδεία, πέρα από τις παπαριές του Μπαλτά, εξακολουθεί η διασπάθιση χρήματος στον τομέα της Ερευνας για παράδειγμα. Κυκλώματα πανεπιστημιακών καθηγητών -για συμμορίες μιλάμε-οργιάζουν με διάφορες κοινοτικές επιδοτήσεις.


Οπου κι αν τοακουμπήσεις αυτό το μπουρδελοκράτος λερώνεσαι. 


Μόνο οι κατά καιρούς πρωθυπουργοί, υπουργοί και φαρισαίοι μοιάζουν τεφάλ στα πάρε-δώσε που έχουν με τους ντόπιους και τους ξένους μεγαλομαφιόζους. Διατηρούν διαχρονικά ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την Μαφία-χορηγούς τους.


Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι:


H Ελλάδα μπορεί να σωθεί μόνο μέσα από την αξιοποίηση των δραστηριοτήτων της Μαφίας.


Αντί να σπάμε το κεφάλι μας με μνημόνια και προγράμματα, καλούμε τον Ελληνα πρωθυπουργό να αξιοποιήσει την εγχώρια Μαφία στο έπακρο.


Καλούμε το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου να αναμειχθεί ενεργά και να ενθαρρύνει το εμπόριο ηρωίνης, κοκκαίνης, αρχαίων αντικειμένων, το παραεμπόριο τσιγάρων, πετρελαίου, την άνθηση της πορνείας και πάει λέγοντας.


Καλούμε τον πρωθυπουργό να συνεργαστεί με την ρουμάνικη μαφία και να τυπώνει πλαστά ευρώ ώστε να πληρώνει τα στελέχη της ΕΡΤ και τα υπόλοιπα στελέχη που διορίζουν οι κυβερνώντες στον κρατικό μηχανισμό.


Αγαπητέ πρωθυπουργέ είναι μονόδρομος η σωτηρία της Ελλάδας μέσα από την αξιοποίηση της Μαφίας που έτσι κι αλλιώς κυβερνά την χώρα.


Εμπρός λοιπόν Αλέξη, μην διστάζεις...Το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να αγκαλιάσει "επιστημονικά" και δίχως ενοχές την εγχώρια Μαφία. 


Μόνο έτσι θα υπάρξει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Οταν συνειδητοποιήσεις ότι κυβερνάς την Κολομβία των Βαλκανίων και αποφασίσεις να αξιοποιήσεις τις αρετές της...