"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ στην ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: ΕΔΕ από Λαφαζάνη, γιατί δεν δώσαμε 12άρι στη Ρωσία στην Eurovision

Photo: Η έκφραση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς παρακολουθεί από το γραφείο του την Έλενα Παπαρίζου, να ανακοινώνει τους βαθμούς της χώρας μας στην Eurovision, τα λέει όλα...


Ανοιχτά κατηγόρησε τον νέο Πρόεδρο της ΕΡΤ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν παρενέβη, προκειμένου το «δωδεκάρι» της Ελλάδας να πάει στη Ρωσία, όπως έπρεπε.

Σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, ο κ. Λαφαζάνης κατηγόρησε τον Διονύση Τσακνή για ανεπάρκεια και για υπονόμευση του κυβερνητικού έργου, επειδή δεν παρενέβη για να αλλάξει τους βαθμούς της Ελλάδας, προκειμένου να ικανοποιήσει τον Πρόεδο Πούτιν και προανήγγειλε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την μειοδοσία αυτή – όπως την χαρακτήρισε.

Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, τόνισε μάλιστα ότι ενόψει της μεγάλης Ρήξης με την Ευρώπη, ρήξη που επιτέλους θα κάνει πραγματικότητα το όραμα του Χαρίλαου Φλωράκη, η νέα ανεξάρτητη Ελλάδα, οφείλει να καλλιεργήσει τις νέες συμμαχίες της.

«Δεν ξανανοίξαμε την ΕΡΤ, για να γλείφουμε τον Μάριο Ντράγκι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δίνοντας 12άρια στην Ιταλία», κατέληξε, ενώ ζήτησε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κληθούν τα μέλη της επιτροπής που αποφάσισαν τη βαθμολογία, να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: