"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛ.ΑΣ.: "Ανοίξαμε (υπό νέα διεύθυνση) και σας περιμένουμε"

Γράφει ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ


Οι Έλληνες αστυνομικοί αποτελούν ΣΤΟΧΟ αδίστακτων τρομοκρατών. Δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε και τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ αλλά και οι μέχρι τώρα προκηρύξεις των άνανδρων υποκειμένων της τρομοκρατίας

Οι «βάσεις» των Ελλήνων αστυνομικών , τα γνωστά σε εμάς αστυνομικά τμήματα αποτελούν ΣΤΟΧΟ αδίστακτων τρομοκρατών. Δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε και τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ αλλά και οι μέχρι τώρα προκηρύξεις των άνανδρων υποκειμένων της τρομοκρατίας

Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ λένε ότι έχουν τα τελευταία χρόνια έχουν γαζωθεί πολλά τμήματα
Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ λένε ότι οι αστυνομικοί έχουν πέσει θύματα επιθέσεων είτε έξω από τμήματα, είτε μέσα σε περιπολικά, είτε μέσα σε «κλούβες», είτε σε πεζές περιπολίες.

Οι δε ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ που έπονται των επιθέσεων μιλούν ανοιχτά για "ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ" και ξεχειλίζουν από ΜΙΣΟΣ.

Δείτε πώς κλείνει η τελευταία προκήρυξη της ΣΕΧΤΑΣ ελεεινών κόπρων,
"...Όμως θ΄ αναγκάσουμε πρώτα την Ελλάδα να ματώσει. Θα κάνουμε το κράτος ν΄ αποκλείσει τις επικίνδυνες περιοχές, οι μπάτσοι θα περιπολούν μέσα σε τεθωρακισμένα, στρατιώτες θα φυλάνε τις πλατείες, το ένδοξο σύμβολο του Ρarabellum 38 θα ξαναγυρίσει στις διαδηλώσεις ενώ αυτοί θα σπάνε πόρτες στα σπίτια για έρευνες εμείς θα τους σπάμε τα κεφάλια, οι αντάρτικες ομάδες θα οργανώσουν την νύχτα και ολόκληρος ο πληθυσμός των αστικών κέντρων θα συνηθίσει να ζει με τους μαύρους καπνούς στον αέρα απ΄ τις βόμβες και τους εμπρησμούς. Θέλουμε να θέσουμε σε ισχύ την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, τον εμφύλιο επαναστατικό πόλεμο. Η ουδετερότητα στο εκτελεστικό απόσπασμα καργιόληδες. Τον λόγο τώρα έχουν τα όπλα και ο ανορθόδοξος επαναστατικός πόλεμος. Γιατί η εξουσία επιβάλλεται αλλά και καταργείται στην κάνη των όπλων."

Οι δε ελεεινοί κόπροι που ανέλαβαν με φρέσκια προκήρυξη την ευθύνη για την τελευταία επίθεση στην Αγια Παρασκευή κλείνουν με την έκφραση "Ολοι στα άρματα"

Έρχεται λοιπόν ο κύριος Χρυσοχοϊδης να αντιτάξει στο μίσος των βρομερών αυτών υποκειμένων που ασπάζονται ιδέες της μορφής «η ουδετερότητα στο εκτελεστικό απόσπασμα καργιόληδες» και " όλοι στα άρματα" την κατάργηση της εξωτερικής σκοπιάς ως μέσο φύλαξης των αστυνομικών τμημάτων, θεωρώντας την κίνηση αυτή ως «απάντηση δημοκρατίας» (!!!) στην τυφλή βία…

Στο ήδη διαλυμένο μαγαζί της ΕΛΑΣ μπήκε «εκκαθαριστής». Ξεπουλάμε…

Εδώ βέβαια θα πει πολύ σωστά κάποιος. «Φύλαξη ήταν αυτή, με σκοπιές κονσερβοκούτια, και φρουρούς μαθητευόμενους?»
Όχι. Δεν ήταν ουσιαστική φύλαξη. Λειτουργούσε περισσότερο ως ψυχολογικό μέτρο αποτροπής, παρά ως ουσιαστικό μέτρο προστασίας. Πρέπει λοιπόν να το καταργήσουμε?
Η λογική λέει το μελετάμε και το αναβαθμίζουμε κύριε υπουργέ. Δεν το καταργούμε

Αντί λοιπόν ο κύριος υπουργός να ρίξει μια ματιά στον υπόλοιπο κόσμο, για να καταλάβει ότι σε όλες τις χώρες τα αστυνομικά τμήματα φυλάσσονται από ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ φρουρούς, και να προσπαθήσει να ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ την φύλαξη, με τεχνικά μέσα βγήκε και ανακοίνωσε κατάργηση της σκοπιάς.

Το τμήμα είναι λέει Δημόσια Υπηρεσία και όχι φρούριο

Ναι κύριε υπουργέ, είναι Δημόσια υπηρεσία, στην οποία όμως σε αντίθεση με ΟΛΕΣ τις άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες τυγχάνει

(α) να κρατούνται έστω και προσωρινά κακοποιοί
(β) να φυλάσσεται διαβαθμισμένος εξοπλισμός όπως πχ αστυνομικοί «ασύρματοι»
(γ) να υπάρχει οπλισμός
(δ) να εργάζονται ανθρώπινοι ΣΤΟΧΟΙ,
(ε) να είναι η ίδια ΣΤΟΧΟΣ

Και ενώ παρατηρείται το φαινόμενο, δημόσιες υπηρεσίες «ΚΟΛΛΕΓΙΑ» να αναβαθμίζονται ως προς τα μέτρα φύλαξης, εσείς υποβαθμίζετε την φύλαξη επιβεβαιωμένων ΣΤΟΧΩΝ.
Για πηγαίνετε για παράδειγμα μια βόλτα στο «κολλέγιο» που λέγεται Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Υπάρχει ΦΥΛΑΞΗ στην είσοδο από ιδιωτική εταιρεία, και ΟΛΟΙ περνούν από ανιχνευτή μετάλλων σαν αυτούς που έχουν τα αεροδρόμια
Υπάρχει έστω και ένα αστυνομικό τμήμα που να διαθέτει τέτοιο σύστημα?

Τους "ΣΤΟΧΟΥΣ" γενικά πως τους φυλά το μαγαζί σας κύριε υπουργέ?

Αφού αποσύρετε τις σκοπιές από τις βάσεις σας, γιατί τις διατηρείτε έξω από τα σπίτια και τα γραφεία των λοιπόν πολιτικών , επιχειρηματικών , δημοσιογραφικών κλπ στόχων που φυλάτε?
Γιατί δεν βάζετε αποκλειστικά και μόνο, κάμερες για να τους φυλάτε «από οθόνης»?

Τους αυτόπτες μάρτυρες επιθέσεων, και όσους βρίσκονται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων πως τους φυλάτε κύριε Υπουργέ? «από οθόνης» με κάμερες?

Καλές οι κάμερες, αλλά ΔΕΝ φτάνουν. Όπως και οι σκοπιές από μόνες τους δεν φτάνουν. Οι στόχοι πρέπει να αποτελούν αντικείμενο της καλύτερης δυνατής φύλαξης ενεργοποιώντας ΚΑΘΕ διαθέσιμο μέσο, και όχι αντικείμενο εκπτώσεων πολιτικής μικροψυχίας

Πριν μερικά χρόνια, είχατε την ΤΥΧΗ να σκάσει το «γλυκό» (που έλεγε και ο Βλαστός) στα χέρια ενός ΗΛΙΘΙΟΥ τρομοκράτη ονόματι Σάββα Ξηρού , και να συλλάβετε τους εκτελεστές της 17Ν.
Εσείς τώρα πάτε γυρεύοντας να σας φέρνουν γλυκά οι τρομοκράτες μέσα στα τμήματα…
Πάτε γυρεύοντας την καλή φήμη που η θεά τύχη σας χάρισε πριν μερικά χρόνια χωρίς να την αξίζετε, να την κλωτσήσετε στα σκουπίδια

Αλλά ας πάρουμε ως δεδομένο ότι εγώ και όλοι όσοi σας κριτικάρουν είμαστε ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ

Αμφισβητεί κανείς ότι θέματα ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ θέματα που πρέπει να τα διαχειρίζονται οι θεωρητικώς ειδικοί και όχι οι πολιτικοί?
Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιος αμφισβητίας

Ποιοι είναι οι θεωρητικώς ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΙΔΙΚΟΙ? Είναι άλλοι απ τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ? Δεν νομίζω

Αλήθεια τους ΡΩΤΗΣΑΤΕ?
Η απόφαση για κατάργηση της σκοπιάς ήταν ΔΙΚΗ ΣΑΣ ή ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ?


Η λογική λέει πως αν η απόφαση ήταν δική σας και οι στρατηγοί την κατάπιαν αμάσητη μέσα σε μια νύχτα, τότε αυτοί ΔΕΝ διαφέρουν σε ΤΙΠΟΤΑ από τους «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΠΑΝΕΜΟΥΣ» της Πυροσβεστικής που στις αρχές του καλοκαιριού εξέθεσαν τον κύριο Καραμανλή αφήνοντάς τον να μιλάει για ετοιμότητα, και φυσικά εσείς δεν είστε ούτε κατ ελάχιστο λιγότερο ΚΩΜΙΚΟΣ απ τον τέως πρωθυπουργό και τους τέως ομολόγους σας που υποτίθεται «συντόνιζαν» το πυροσβεστικό έργο την ώρα της συμφοράς εμπλεκόμενοι στα πόδια των Στρατηγών Απάνεμων στα κέντρα επιχειρήσεων

Αν πάλι η απόφαση βασίστηκε σε πρόταση των Στρατηγών που είναι οι επιχειρησιακά υπεύθυνοι, τότε, πως εσείς μέσα σε μια νύχτα, υιοθετείτε απόψεις ενός σώματος που ο ίδιος αποκαλείτε ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ?

Κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη
ΔΕΝ έχετε να κάνετε με παιδάκια που θα τα ρίξετε στο φιλότιμο
Έχετε να κάνετε με Ανθρωπόμορφα ΤΕΡΑΤΑ που στερούνται ήθους.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας πως είστε σε ΠΟΛΕΜΟ και πως στον πόλεμο δεν λένε "ανοίξαμε και σας περιμένουμε"
Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σταματήστε να συναγωνίζεστε σε γελοιότητα τους προκατόχους σας πριν να είναι αργά για όλους μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: