"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ-ΞΕΦΤΙΛΑΡΟ-"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ"-ΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Σημαίνοντος δημοσιογράφου επιτεύγματα


 

● Πρόσφατα ασχοληθήκαμε με μια εκπομπή-σταθμό στην ιστορία της ελληνόφωνης τηλεόρασης εκείνην που παρουσιάζει μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου ο βαθύνους Ακης Παυλόπουλος.

Γράφτηκαν αρκετά για τη συμβολή του κ. Παυλόπουλου στην υπεράσπιση της αλήθειας – αν θεωρήσει κάποιος ότι αλήθεια είναι όσα λέει η κυβέρνηση αλλά και όσα δεν λέει επειδή δεν τολμάει να τα πει.

Ωστόσο, από την αναφορά έλειπε κάτι που τον καταξιώνει διεθνώς αυτόν τον σημαίνοντα δημοσιογράφο: το γεγονός ότι έχει συνδέσει το όνομά του με την παγκόσμια συνήθεια της βρώσης τοστ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ακης Παυλόπουλος, στις 26 Ιανουαρίου, πάλι από το ελληνοπρεπές μετερίζι του Σκάι, είχε δηλώσει ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει η οικογένεια όλη».

Το πανελλήνιον είχε εντυπωσιαστεί με την αποκάλυψη του Παυλόπουλου περί του χορτασμού μιας οικογενείας (μονομελούς άραγε;) με τέσσερα τοστ και -προφανώς- αναζήτησε μετά μανίας στο διαδίκτυο λεπτομέρειες για τη συνταγή που μάλλον κατέχει ο δημοσιογράφος.

Η απορία του κοινού εύλογος: τι, στην ευχή, βάζει στα τοστ ο Παυλόπουλος και χορταίνει (με τέσσερα) ολόκληρη οικογένεια;

Γι’ αυτό τον λόγο, όταν αρχίζεις να πληκτρολογείς στο Google το όνομα «Ακης Παυλόπουλος», η πανέξυπνη μηχανή αναζήτησης υποθέτει τι είδους πληροφορίες θέλεις για τον δημοσιογράφο.

Στην κατάταξη των προτάσεων της Google το «Ακης Παυλόπουλος τοστ» έρχεται πέμπτο! Ιδού λοιπόν ένα αξιοζήλευτο επίτευγμα. Εύκολο το ’χετε να συνδεθεί το ονοματεπώνυμό σας με τοστ;

Και για όσες και όσους απορούν: Αυτό που πρέπει να βάζουμε στα τοστ για να γίνουν χορταστικά και να μετατραπούν σε υπερτροφή είναι…

 

 φιλοκυβερνητική σος με ψιλοκομμένο Κούλη.

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: