"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΟΑΛΗΤΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Άκου μικρέ τσαμπουκαλεμένε σουργελοξεφτιλαράκο


Μισό λεπτό, να σου εξηγήσω 2 πραγματάκια, παλικάρι μου, επειδή ο αστυνομικός διευθυντής δεν μπορεί να τα εξηγήσει όπως πρέπει, έχοντας τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους στο σβέρκο του:

1. Το πανεπιστήμιο ΔΕΝ ανήκει ούτε σε σένα, ούτε στους φοιτητές. Μέχρι τώρα δεν έχεις πληρώσει ούτε 1 ευρώ για τη συντήρηση και λειτουργία του, εγώ, ο απλός πολίτης τα πληρώνω για να βάλεις τίποτα άλλο εκτός από σκατά στην κεφάλα σου. Αν δεν το μπορείς αυτό το γεγονός, είσαι ελεύθερος να αποχωρήσεις και να πας να δοκιμάσεις την πραγματικότητα ξεφορτώνοντας φορτηγά, όπως τόσοι άλλοι συνομήλικοί σου που στηρίζουν τις οικογένειές τους.

2. Η Κυβέρνηση που αποκαλείς "φασιστική" είχε εξαγγείλει ακριβώς τι θα πράξει με τα πανεπιστήμια και ο Ελληνικός Λαός ενέκρινε το πρόγραμμά της. Προς τιμή της, πράττει ακριβώς αυτό που υποσχέθηκε. Είσαι ελεύθερος να μεταπείσεις τους συμπολίτες σου, ώστε την επόμενη φορά να ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τότε, τουμπεκί ψιλοκομμένο, σιλ βου πλαί.

3. Το πανεπιστήμιο είναι περιουσία ΜΟΥ και περιουσία κάθε άλλου φορολογούμενου Έλληνα. Το έχουμε χρυσοπληρώσει για να σπουδάσουν σε αυτό τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και τα δισέγγονά μας. Ποιος είσαι ΕΣΥ που αποφασίζεις να το καταστρέψεις για να δείξεις ότι είσαι αντράκι και από την άλλη να ζητάς άσυλο ατιμωρησίας; 

Ποιος είσαι εσύ που θα τρομοκρατείς το παιδί μου, που το μόνο που θέλει είναι να σπουδάσει, για να επιβάλλεις την αποψάρα σου και να μπάσεις ένα σωρό εγκληματίες μέσα σε αυτό;

4. Αν ο πατέρας σου είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και δεν σε έμαθε ποτέ να ζεις σαν μονάδα μέσα σε ένα Κοινωνικό σύνολο, σεβόμενος τους κανόνες του, εγώ δεν είμαι και το λάθος να με εξισώνεις με τον πατέρα σου θα σου κοστίσει ακριβά. Για μένα δεν είσαι πρίγκηπας, ένας αληταράς είσαι!

5. Εάν αμφισβητείς τη Δημοκρατία, ετοιμάσου για την καρπαζιά της αμφισβήτησής σου από τη Δημοκρατία.

6. Εάν ακόμα πιστεύεις ότι "η Χούντα δεν τελείωσε το '73" (το '74 τελείωσε αστοιχείωτε βλακέντιε), θα έπρεπε...


 να κάνεις αυτή τη χειρονομία σε έναν αστυνομικό της Χούντας, για να δεις που θα έψαχνες να βρεις το δάχτυλό σου.

Μάζεψε λοιπόν τα κουβαδάκια σου κι αν θέλεις να το παίξεις μάγκας, πάγαινε στη μανούλα σου να απαιτήσεις ό,τι γουστάρεις.  

Μην το κάνεις όμως σε ξένους ανθρώπους, γιατί δεν θα προλαβαίνεις να μετράς καρπαζιές στη ζωή σου

Κεφτέ!!

ΥΓ. Θα παρακαλουσα τους χρυσαυγίτες και λοιπούς ακροδεξιιούς να μη χαίρονται ιδιαίτερα, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΆΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΎΣ Η ΜΠΆΛΑ ΟΣΟΝΟΎΠΩ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: