"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


NoυΔοΣΥΡΙΖΑίικα ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΟΛΑΓΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΕΘΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ: Η εισβολή συνεχίζεται κι εμείς λέμε ευχολόγια

Αν δεν το έχετε καταλάβει, αυτούς που μπουκάρουν διώξαμε με την Επανάσταση του 1821.  


Τώρα επιστρέφουν με βάρκες ή με τα πόδια από τον Έβρο και τους στέλνει το ίδιο βάρβαρο κράτος που αποτινάξαμε από τον σβέρκο μας.
   
   
    Υπάρχουν όμως εντός της χώρας Τουρκορωμιοί (συριζαίοι κι ανάρχια “αλληλέγγυοι, νεοφιλελέδες ΜΚΟτζήδες, ευρωλιγούρηδες γερμανόπληκτοι), που τα κονομάνε από τον εποικισμό με ΜΚΟ, προγράμματα κλπ, συνεργάτες των διακινητών και του κράτους συμμορία του Ερντογάν, ενώ το δικό μας κράτος, όλως αυτοκτονικώς, αρνείται να κόψει όλες τις παράλογες παροχές – μαγνήτη των παράνομων εισβολέων, οι οποίοι σημειωτέον ξεσκίζουν τα δικαιώματα των λίγων αληθινών προσφύγων και καταβροχθίζουν πόρους.
 
    Ουδέν καθήκον αυτοκαταστροφής έχουμε και κανένα διεθνές δίκαιο δεν το προβλέπει.
 

    Η ασφάλεια, η κοινωνική ειρήνη και η εθνική συνοχή της χώρας μας είναι πάνω από την ευημερία παρανόμων αλλοδαπών και το ανύπαρκτο “δικαίωμα” τους στο μπάτε σκύλοι αλέστε.

 
    Η επιδίωξη τώρα είναι να μεταφερθούν από τα νησιά, όπου είναι πατείς με πατώ σε, στην ενδοχώρα, όπου ο Λεκλέρκ της Ύπατης Αρμοστείας Εποικισμού και Ξεχαρβαλώματος, θέλει να τους διασπείρουμε σε διάφορες πόλεις, σε δωρεάν διαμερίσματα και με επιδόματα, ώστε να αδειάσει χώρος στα νησιά για το επόμενο κύμα που έρχεται. Και μετά ξανά και ξανά, ώστε να διευκολυνθούν ορδές ολόκληρες στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ είσοδο και εγκατάσταση τους στην χώρα, σε πόλεις και χωριά, ενώ Εισαγγελίες, Αστυνομία και Λιμενικό παραβιάζουν μαζικά το Σύνταγμα και τον Νόμο, αφού ουδείς εκ των παρανόμων συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αυτόφωρο για το αδίκημα της παράνομης εισόδου.


 
    Μαζί με την χώρα αυτοκαταστρέφεται και ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, αφού αρνούνται να υπερβούν το ψυχολογικό τείχος του οφθαλμοφανούς γεγονότος πως η Ελλάδα έχει αντίθετα συμφέροντα με την Γερμανία και την γραφειοκρατία της Ε.Ε. στο μεταναστευτικό, αφού η Ε.Ε. και το αφεντικό της στο Βερολίνο είναι υπεύθυνοι για την εισβολή, την διευκολύνουν και κανένα μέτρο δεν λαμβάνουν για την τιμωρία της Τουρκίας, την οποία διευκολύνουν και μπουκώνουν με χρήμα.

    Η πολιτική που επιτάσσει η κρισιμότητα είναι μία: 

Παρεμπόδιση της εισόδου με αυστηρότητα στην γραμμή των συνόρων σε γη και θάλασσα, push back, όσοι ξεφεύγουν, παραπομπή στο δικαστήριο για την παράνομη είσοδο, που να γίνει ιδιώνυμο χωρίς μετατροπή, αναστολή και πρόωρη αποφυλάκιση, όπου ο δικαστής θα ξεσκαρτάρει ποιοι είναι σε κατάσταση ανάγκης, άρα πρόσφυγες που θα αθωώνονται, και οι υπόλοιποι θα πηγαίνουν σε απομονωμένα νησιά σε στρατόπεδα κράτησης για την έκτιση της ποινής και μετά απέλαση. Αναστολή ποινής μόνον αν πληρώνουν το εισιτήριο της και τους πάνε με χειροπέδες ως το αεροπλάνο, Και φυσικά κομμένες όλες οι παροχές, μόνο φαγητό, νερό και περίθαλψη από στρατιωτικούς γιατρούς.  


Κατάργηση του προγράμματος ESTIA, κομμένα τα επιδόματα διαβίωσης κλπ, διότι είναι μαγνήτης για νέους εισβολείς, που θέλουν να ζήσουν παρασιτικά και δεν θα αφομοιωθούν ποτέ. 


 Κι αυτά πρέπει να γίνουν χτες. Η Τουρκία κάμει εκβιασμό. Ρωτήστε και τον τελευταίο Αστυφύλακα. Θα σας πει πως ο χρυσούς κανών είναι πως ΔΕΝ υποκύπτεις στον εκβιασμό αλλιώς ο εκβιαστής αποθρασύνεται και ζητάει κι άλλα.
 
    Την Μακεδονία την γράψατε στα κυριλέ εισαγόμενα παπούτσια σας. Υπερασπιστείτε τουλάχιστον τους νόμιμους φορολογούμενους πολίτες της χώρας από τους παράνομους κι αναφομοίωτους εισβολείς και τις τουρκικές επιδιώξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: