"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Εισαγόμενο τουρκόφωνο περίττωμα σε ανθελληνικό οίστρο...

Γράφει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

Δεν ξέρω κατά πόσον η φωτό είναι αληθινή, στις μέρες μας η επεξεργασία εικόνας κάνει θαύματα. 


Ελπίζω να κάνω λάθος όσον αφορά αυτό που μου είπαν ότι βλέπω. 


Δηλαδή Τούρκο ηθοποιό δημοφιλούς μάλιστα Τουρκικής σειράς από αυτές που κατά κόρον και ηλιθιωδώς προβάλλονται από ευρείας εμβέλειας κανάλια...
 
Αν ισχύει αυτό που βλέπω, ο εικονιζόμενος θα έπρεπε να απελαθεί ως ανεπιθυμητος από τη χώρα, η δε προβολή της συγκεκριμένης σειράς να σταματήσει πάραυτα. Όχι μόνο διότι το ίδιο θα κάναμε και σε οποιονδήποτε Ολλανδό, Αγγλο ή Πακιστανό (ελπίζω, κάποιοι έχουν ένα sweet tooth με τους κεντροασιάτες στη χώρα μας, "πολλά τα λεφτά, Άρη"...) που θα έκανε την ίδια ασεβή κίνηση απέναντι σε εθνικό σύμβολο.


 
Αλλά ΕΙΔΙΚΑ απέναντι σε αυτόν τον... "κύριο". Διότι αν μη τι άλλο, προβάλλουμε ένα έθνος το οποίο με τα χρήματα που λαμβάνει από τους αφελείς οι οποίοι αγοράζουν τις εκπομπές του, τα χρησιμοποιεί για να αγοράσει ένα παραπάνω αεροσκάφος, πύραυλο, πολεμικό πλοίο ή τεμάχιο ατομικού οπλισμού ο οποίος σε μια ώρα δύσκολη μπορεί να φονεύσει συμπατριώτες μας.

 

Χωρίς εκνευρισμούς, ύβρεις, κατάρες και υλακές. Υπάρχει νόμος περί Προσβολής Εθνικών Συμβόλων αν δεν απατώμαι.



Απέλαση ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ, απαγόρευση εισόδου ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, διακοπή προβολής της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί και επανεξέταση ΟΛΩΝ των Τουρκικών σειρών που προβάλλονται στην Ελληνική τηλεόραση.


 

Έχουμε που έχουμε τα δικά μας, Ελληνογενή και μη, αντεθνικά περιττώματα. Δε χρειαζόμαστε και εισαγόμενα. 


Στα τσακίδια!!!
 

Και για να το πω στην Μογγολογενη γλώσσα του: 


Αει Σιχτίρ πια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: