"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΟΛΑΓΝΕΙΑ και ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ: Ευρωπαϊκός τρόπος ζωής

Εμείς οι Ευρωπαίοι πληρώνουμε, μεταξύ άλλων, μισθούς ευρωβουλευτών που ανησυχούν και οργίζονται με την ευρωπαϊκότητα της Ευρώπης!

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Το να ασκηθεί σωστή πολιτική σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη ίσως είναι δυσκολότερο και σπανιότερο από το να εκτελεστεί ορθά μια συνταγή μαγικού φίλτρου που λέει τα εξής: να βρεις γλώσσα βατράχου που έχει φιληθεί από χείλη δούκισσας βραδιά μεσοκαλόκαιρου με πανσέληνο και να την πασπαλίσεις με τέφρα από τρίχρονη καρυδιά που φυτεύτηκε από αλλήθωρο και παρθένο κηπουρό και η οποία ξεράθηκε όταν τη χτύπησε κεραυνός σε άβροχη νύχτα δίσεκτου έτους.

Όμως, στην Ευρωπαϊκή Ενωση, σε πείσμα των στατιστικών, εφαρμόζεται ολόσωστα η πολιτική που μπορεί να οδηγήσει τη γηραιά ήπειρο ολοταχώς στην αγκαλιά του Ισλάμ.

Ο,τι ξέρουμε από Δύση (χριστιανισμός, ελληνικός πολιτισμός και ρωμαϊκό δίκαιο) ξεπαστρεύεται μετά πολλών επαίνων και αυστηρών οδηγιών (υπαγορευμένων από ορθοπολιτικούς μανιακούς και βδελυρούς γκλομπαλιστές) και στη θέση του μπαίνουν οι παλαβομάρες του δικαιωματισμού του τύπου «το καλημέρα χωρίς συναίνεση είναι βιασμός και τα ανέκδοτα φασισμός».

Το να κάνεις τον σταυρό σου είναι αναχρονισμός και ταλιμπανισμός, αλλά, όταν αυτομαστιγώνεσαι μέχρι αιμορραγίας θρηνώντας για τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν, είναι πολιτισμικός «εμπλουτισμός».

Κάτι τέτοια η Ευρώπη τα παίζει στα δάχτυλα, κι επειδή τα τελευταία χρόνια τα... παραπαίζει, έχει βγάλει πολλές τρίχες στην παλάμη και διά τούτο έχει απολέσει τη δεξιοτεχνία της.

Μέσα στην πολλή καντήφλα και παρακμή και στα ασυγχώρητα εγκλήματα που έχει διαπράξει η ευρωγλίτσα κατά του τρόπου ζωής μας και των πατρίδων μας, πήγε να γίνει κάτι σωστό και εξεμάνησαν οι ορθοπολιτικοί.

Στη νέα Κομισιόν, στην οποία προΐσταται η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δημιουργήθηκε χαρτοφυλάκιο αντιπροέδρου που ονομάζεται «Προστασία του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής». Σε αυτό περιλαμβάνεται και το Μεταναστευτικό και ανατέθηκε στον Μαργαρίτη Σχοινά.

Ακούγοντας την εξέλιξη διάφοροι ευρωβουλευτές ξεσηκώθηκαν επειδή ο όρος «ευρωπαϊκός τρόπος ζωής» τούς φαντάζει «ακροδεξιός» και φοβούνται μην τυχόν και η Ευρώπη γίνει φρούριο. Δεν τους νοιάζει αν...


 η Ευρώπη γίνει χαλιφάτο

Η διάσωση του πολιτισμού μας ενοχλεί τους νενέκους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: