"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Καμία σχέση δεν έχει προσωπικά ο Πρωθυπουργός με το σεισμό

Γράφει το EMO TEAM


Καμία σχέση δεν έχει η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός με το σεισμό, διαβεβαιώνει με διάγγελμά του, με στόμφο και χωρίς περιστροφές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.



Η περίπτωση ο Εγκέλαδος να έχει προσωπικά με την οικογένεια Μητσοτάκη, επίσης πρέπει να αποκλιεστεί: το 1999 ο Σημίτης κυβερνούσε, απλά την εποχή εκείνη :κάποιους Υπουργούς άγνωστο γιατί, τους ονόμαζαν μητσοτακικούς.

 

Η ουρά της Πάρνηθας κουνήθηκε, είκοσι χρόνια μετά τον πολύνεκρο σεισμό: Μαγούλα το επίκεντρο, δίπλα στην πολύπαθη Μάνδρα: Ελευσίνια μυστήρια αν και κάποιοι την ώρα του σεισμού φώναζαν Αταλάντηηηηη, οι ατάλαντοι.

 

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ικανοποιημένος που μέσα σε δέκα μέρες, έχουν σημειωθεί τόσες φυσικές καταστροφές, γεγονός που δείχνει πως το πρόγραμμα της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Οι ιθύνοντες συνιοστούν ψυχραιμία: έχουμε ακόμη μια ολόκληρη “καθαρή”  τετραετία μπροστά μας.

 

Κατά μία άλλη εκδοχή, η “γουρλού” είναι η κυρία Δούρου, της οποίας η θητεία λήγει στις 31 Αυγούστου.
Ολοκληρώνει δηλαδή το έργο της η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή.

 

Νηφάλιοι παρατηρητές, μιλούν για...


 ένα εκρηκτικό δίδυμο Μητσοτάκη-Δούρου, μπορεί να μη φταίει κανείς μεμονωμένα, απλά η συνέργεια να είναι λίγο βαριά για την Αττική φαιό νταμάρι, που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: