"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟ ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΙΣΤΑΝ: Ποιός μας έβγαλε εκτός Σένκεν λαρμομαχμουτολάγνα συντρόφια?

Toυ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ



Αν η "Δημιουργία, ξανά!" ήταν κυβέρνηση... της Γερμανίας, δεν θα εφάρμοζε τώρα τους ελέγχους στις αφίξεις από Ελλάδα για τους οποίους διαμαρτύρονται όσοι έλεγαν "και τι πειράζει να βγούμε εκτός Σένγκεν;"


 Θα τους εφάρμοζε την επαύριο της δήλωσης του Καμμένου "θα γεμίσουμε τζιχαντιστές την Ευρώπη".  


Και πολύ άργησαν οι Γερμανοί. Διότι "κυκλοφορώ στο εσωτερικό της Ευρώπης χωρίς ελεγχους" σημαίνει "κάνω ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα". 


 Όταν ένα κράτος για λόγους διεθνιστικής αλληλεγγύης, λαμογιάς, εκβιασμού της Ε.Ε. ή απλώς βλακώδους ανικανότητας δεν κάνει τους προβλεπόμενους ελέγχους, τίθεται με ΔΙΚΗ του πρωτοβουλία εκτός κοινών συνόρων. 


Αντί λοιπόν οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικάντηδες της πλάκας να τα βάζουν με τους Γερμανούς που δήθεν μάς προσβάλλουν κατατάσσοντάς μας στους εκτός Σένγκεν ταξιδιώτες, ας τα βάλουν με...
 την γελοιότητα των πολιτικών, των ΜΚΟ και των Δημόσιων Υπηρεσιών, που έχουν δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα σε κάθε καρυδιάς καρύδι, χωρίς κανέναν έλεγχο


  Εντάξει, Ελληναράδες μου; 


Τα δικαιώματα πάνε πακέτο με υποχρεώσεις. Άγνωστη λέξη για σας, ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: