"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Xάρη στη βούτα Σαμαρά και το ΠΕΤΣΙΝΟ πέναλτι ακλομα και το "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΚΚΕ" το κόμμα που ΔΕΝ αναγνωρίζει τη Βουλή και το Σύνταγμα κι αρνείται κάθε συνεργασία για το καλό του λαού, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.


Επειδή οι Ελληνάρες τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν βίντεο από ''άλλη οπτική γωνία'' που δήθεν δείχνει ότι η βουτιά αλλά Greg Louganis του Σαμαρά, ήταν καθαρό πέναλτι, ιδού το στοπ καρέ από αυτήν τη γωνία, που δείχνει ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα πέναλτι.

 
Κάτι που επισημαίνει στην ανάλυσή του για το BBC sports o Brad Friedel-πάνω, πρώην τερματοφύλακας της Τότεναμ και της Εθνικής των ΗΠΑ.


Ο Σαμαράς πρώτα προσκρούει στο πόδι του Αφρικανού που έχει κολλήσει στο έδαφος, ΔΕΝ πέφτει (αυτό έχει την πιο μεγάλη σημασία) και μετά συνεχίζει την πορεία του προς το ''μεγάλο φινάλε'', καθώς σκοντάφτει στο ΔΙΚΟ του πόδι, και ΤΟΤΕ πέφτει, για να ακουστεί ο γλυκός ήχος της σφυρίχτρας του ρέφερι που δίνει πέναλτι.



Αλλά είπαμε, είναι πολλά τα λεφτά γύρω από την παράγκα της Εθνικής, και ο λαός χρειάζεται το ΟΠΙΟ του για να ηρεμήσει και να περάσει σε φάση Νιρβάνα το υπόλοιπο δύσκολο για το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου καλοκαίρι.



Στα αξιοσημείωτα, τα συγχαρητήρια του Σύριζα (!!) προς τους διεθνείς αλλά κυρίως του ''ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ'' ΚΚΕ!!



Το κόμμα που ΔΕΝ αναγνωρίζει τη Βουλή και το Σύνταγμα κι αρνείται κάθε συνεργασία για το καλό του λαού, αναγνωρίζει την παράγκα της εθνικής.


Ήμαρτον..!








Χ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: