"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΤΟΥΡΚΙΑ: Μαχαίρωσαν 17 φορές ανήλικο Βρετανό τουρίστα επειδή... φίλησε Τουρκάλα

Στη σύλληψη δύο Τούρκων προχώρησαν οι αρχές για την εγκληματική επίθεση με 17 μαχαιριές σε βάρος ενός Βρετανού τουρίστα σε τουριστικό θέρετρο «Μαρμαρίς» στην Τουρκία.

Ο Αττίλα Ντίντσερ, ένας από τους δύο υπόπτους για την δολοφονική επίθεση εις βάρος του Βρετανού τουρίστα, τη στιγμή που προσάγεται από την αστυνομία.

Ο 17χρονος Βρετανός τουρίστας Ντουέιν Γουόρντ βρισκόταν στη χώρα για διακοπές με τον αδερφό και τη μητέρα του στην Τουρκία, κατέληξε ωστόσο σε νοσοκομείο να χαροπαλεύει μετά από την επίθεση –με 17 μαχαιριές- που δέχτηκε από τους δύο Τούρκους υπηκόους. Ο 17χρονος βρέθηκε γυμνός με σοβαρότατα τραύματα σε μία ερημική παραθαλάσσια τοποθεσία στην περιοχή του Μαρμαρά.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail ο λόγος της δολοφονικής επίθεσης ήταν ένα φιλί που προσπάθησε να δώσει σε μια νεαρή Τουρκάλα σε ένα μπαρ της περιοχής.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι ο Dwayne είπε στους αστυνομικούς: «Διασκέδαζα στο μπαρ. Εκεί γνώρισα μια κοπέλα και τη φίλησα. Στη συνέχεια πήγα σε ένα άλλο μπαρ και εκεί κάποιος με χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα».

Ο ανήλικος βρετανός βρέθηκε με βαριά τραύματα στο λαιμό, το στήθος, τη βουβωνική χώρα, τα πόδια και την πλάτη με αποτέλεσμα τώρα να νοσηλεύται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Μαρμαρά, ενώ οι γιατροί λένε πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

EΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: