"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


B. KOΡΕΑ: Τρώνε παιδιά για να επιβιώσουν !!! (Συντρόφισσα Αλεκούλα έχεις καμιά καλή συνταγή να προτείνεις στις αδελφές ψυχές σου στο κομμουνιστικό μπουρδέλο?)

Στο φως της δημοσιότητας επανέρχονται οι ανατριχιαστικές καταγγελίες περί ανθρωποφαγίας στη Βόρειο Κορέα, όπου κάτοικοι από επαρχίες που πλήττονται από λιμό, φέρεται να φτάνουν στο σημείο να δολοφονούν τα ίδια τους τα παιδιά για να τα φάνε

Συγκλονιστικές αναφορές από την Βόρεια Κορέα τις οποίες μεταδίδει το πρακτορείο Asia Press και αναδημοσιεύουν οι Sunday Times και η Independent, περιγράφουν μια εφιαλτική εικόνα, υποστηρίζοντας ότι αυξάνονται τα κρούσματα κανιβαλισμού στις επαρχίες της βόρειας και της νότιας Hwanghae όπου περίπου 10.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους εξαιτίας του λιμού.
Οι αναφορές να κάνουν λόγο για την εκτέλεση ενός άνδρα που δολοφόνησε τα παιδιά του για να τα φάει, ενώ φέρεται να υπήρξε περίπτωση άνδρα που ξέθαψε το πτώμα του εγγονιού του για να τραφεί και ενός άλλου που έβρασε το πτώμα του παιδιού του και έφαγε τις σάρκες.

Ρίγη ανατριχίλας προκαλούν τα όσα καταγγέλλει βορειοκορεάτης, μιλώντας στο πρακτορείο Asia Press:
«Στο χωριό μου, τον Μάιο, ένας άνδρας εκτελέστηκε επειδή σκότωσε τα δυο του παιδιά και προσπάθησε να τα φάει. Ενώ η σύζυγός του έλειπε για δουλειές, σκότωσε την μεγαλύτερη κόρη του και επειδή ο γιος του είδε τι είχε κάνει, σκότωσε και τον γιο του. Όταν επέστρεψε η γυναίκα του, της προσέφερε φαγητό λέγοντας: Έχουμε κρέας».
 
Το πρακτορείο Asia Press που μεταδίδει τις συγκλονιστικές καταγγελίες, έχει έδρα την Ιαπωνία και ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο από «πολίτες- ρεπόρτερ» στην Β. Κορέα, που συλλέγουν στοιχεία από πρώτο χέρι.

Μέχρι στιγμής, η Πιονγιάνγκ, ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει τις αναφορές για τους θανάτους, αλλά η Independent σημειώνει ότι τα στοιχεία θεωρούνται αξιόπιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: