"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Και ο τυφώνας Sandy, έχει στόχο τον Γιώργο Τράγκα!

Το πρόσωπο του εύπορου αντιμνημονιακού δημοσιογράφου, σχηματίστηκε μυστηριωδώς πάνω στα σύννεφα λίγο πριν ξεσπάσει η super καταιγίδα στη Νέα Υόρκη, δημιουργώντας πλήθος ερωτηματικά


«Κατασκευασμένο» αποκάλεσε τον τυφώνα Sandy ο Γιώργος Τράγκας και έριξε την ευθύνη για την δημιουργία του, σε εκείνες τις μεταφυσικές δυνάμεις, που στόχο έχουν να πλήξουν την ακεραιότητα και την μαχητικότητα ενός πατριώτη, ο οποίος έχει το θάρρος να τα βάλει με τις δυνάμεις του κατακτητή.

Ο δημοσιογράφος, γνωστός στην αντίσταση με το ψευδώνυμο «Παρνασσός», πριν κάνει το καθιερωμένο του ρεσάλτο στα γερμανικά καμιόνια, υποστήριξε ότι το πρόσωπό του βρέθηκε επάνω στα σύννεφα της Νέας Υόρκης ύστερα από δολιοφθορά των ξένων μυστικών δυνάμεων που θέλουν να του φορτώσουν και τις καταστροφές στην αμερικάνικη Μητρόπολη!

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι έχει ηχογραφημένο ντοκουμέντο με γνωστό αμερικανό σκηνοθέτη, που του αποκάλυψε ότι οι κάμερες που έχουν τοποθετηθεί παντού στη Νέα Υόρκη και αναμεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τον τυφώνα, είναι επίσης στημένες, αφού στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τυφώνας αλλά πρόκειται για ειδικά εφέ.

Αντιδρώντας άμεσα, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αιμίλιος Λιάτσος, έδωσε εντολή να κοπεί επειγόντως η live αναμετάδοση του κυκλώνα από web κάμερες και να απολυθούν οι υπεύθυνοι. Όπως εξήγησε, επρόκειτο για θέμα δεοντολογίας, καθώς αυτοί που αναμεταδίδουν τον τυφώνα, δεν φρόντισαν να έχουν και τον αντίλογο του Γιώργου Τράγκα στις κατηγορίες
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: