"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Περίεργα σενάρια αλλάζουν τον χάρτη και τα σύνορα σε πολλές χώρες!

Toυ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΚΟΚΚΟΥ

Χάρτης που δημοσιεύτηκε σε αμερικανικά και ρωσικά μέσα ενημέρωσης φέρνει στην επιφάνεια την ενοποίηση της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο με την προσάρτηση εδαφών από τη FYROM, Σερβία, Μαυροβούνιο. Την είδηση δημοσιεύει το Αλβανικό πρακτορείο ΙΝΑ.

Από την FYROM όπως λέει το δημοσίευμα αφαιρείται μέρος του εδάφους της (κυρίως των δυτικών εδαφών).

Την ίδια ώρα χάρτες της Ρωσίας και της Αμερικής «προβλέπουν» διαμελισμό της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, προκειμένου να διαμοιραστεί μεταξύ της Κροατίας και της Σερβίας.

Αλλαγές όμως και στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στις Βρετανικές Νήσους, όπου η Σκωτία θα ανακηρύξει την ανεξαρτησία της με το δημοψήφισμα του 2013 και στην συνέχεια θα ενοποιηθεί η Ιρλανδία.

Η χώρα των Βάσκων και η Καταλονία θα γίνουν νέες ανεξάρτητες χώρες και θα προσθέσουν και μέρος από την Γαλλική επικράτεια. Η κυβέρνηση της Γαλλίας θα απελάσει τους μετανάστες και στη συνέχεια αυτοί θα δημιουργήσουν Ισλαμικό κράτος στη Νότια Γαλλία.

Η Λωρραίνη θα ενταχθεί στη Γερμανία. Στο Βέλγιο θα αποκοπούν οι Φλαμανδοί που θα πάνε στην Ολλανδία. Η Πολωνία θα χάσει την Σιλεσία, Πομερανία και Πρωσία που θα διεκδικηθούν από τους Γερμανούς και τους Ρώσους.

Οι Ρώσοι θα χάσουν την περιοχή του Καλλίνινγκραντ που θα πάει στην Γερμανία. Η Λευκορωσία θα ενσωματωθεί στην Ρωσία όπως και οι Ανατολικές περιοχές της Λεττονίας, Εσθονίας και Ουκρανίας.

Τέλος το δημοσίευμα κλείνει με τις αλλαγές που θα γίνουν στον Καύκασο μια και η Ρωσία θάχει αδυναμία να κρατήσει στην κατοχή της την Τσετσενία και το Ντανγκεστάν.


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: