"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Τρέμουμε στην ιδέα ότι τον αλχημιστή-τραχανοπλαγιά Τσίπρα θα τον διαδεχθεί ένας άτολμος ηγέτης που ακούει στο όνομα Κούλης και αποτελεί την ιδανική παρέα για να πιεις καφέ στα Starbucks!



Mείναμε με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πώληση μονάδων της διεφθαρμένης ΔΕΗ. 


Μια ομιλία χωρίς νεύρο και ουσία με τον Μητσοτάκη να γελάει σε άσχετα σημεία της εκφοράς του λόγου του.


Τρέμουμε στην ιδέα ότι τον αλχημιστή-τραχανοπλαγιά Τσίπρα θα τον διαδεχθεί ένας άτολμος ηγέτης που δεν μπορεί να εμπνεύσει για τις ηγετικές του ικανότητες και για τον οποίο κάθε τόσο εμφανίζονται διάφορες περίεργες υποθέσεις όπως η πρόσφατη με την χρηματοδότηση της εταιρίας της συζύγου από αλανιάρα υπεράκτια του Παναμά.


Δεν αμφιβάλλουμε ότι ο Κυριάκος είναι ιδανική παρέα για να πιεις καφέ στα Starbucks. Ως εκεί.


Τρέμουμε στην ιδέα ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον Ερντογάν, να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στην Μέρκελ, τον Πούτιν, τον Τραμπ, τον Μακρόν και πάει λέγοντας.


Επειδή εκτιμούμε ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει, εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι, πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χαμένη υπόθεση εξαιτίας των ολίγιστων πολιτικών, της εγχώριας διαπλοκής του πελατειακού κράτους με τους ολιγάρχες και της ανύπαρκτης δικαιοσύνης.


10 χρόνια μνημόνια και δεν αντιμετωπίστηκαν τα αίτια της χρεοκοπίας που είναι αυτά που προαναφέραμε.


Το διεφθαρμένο κράτος παραμένει διεφθαρμένο, οι δημόσιοι υπάλληλοι αρνούνται να αξιολογηθούν, ο Μητσοτάκης δηλώνει ότι δεν θα απολύσει ούτε καν τους κηφήνες και ακόμη και σήμερα οι σατυροβαρκάρηδες εργατοπατέρες της ΔΕΗ, έχουν το θράσος να απειλούν.


Εν ολίγοις...

 από την Σκύλα στη Χάρυβδη. 


 Απολαύστε τώρα τον ανερμάτιστο λόγο του Κυριάκου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: