"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Οπαδός της θεωρίας της επίπεδης Γης είναι ο νέος πρόεδρος του οργανισμού Διαστήματος! - Ο Χριστόδουλος Πρωτοπαππάς είναι ιδρυτικό μέλος της σελίδας των «επιπεδιστών» στο Facebook

Του ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ


Δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει ο άνθρωπος που ανέλαβε να οδηγήσει τους Έλληνες ξανά πίσω στον Σείριο από όπου κατάγονται (σύμφωνα με παλιότερη δημοσίευσή του στο Facebook) ύστερα από εντολή του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά.


Ο Δόκτωρ Χριστόδουλος Πρωτόπαππας, όπως φαίνεται από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό, εκτός από την ανωτερότητα των Ελλήνων και τις θαυματουργές ιδιότητες του Αγίου Πορφύριου, πιστεύει και στην θεωρία ότι η Γη είναι επίπεδη.  


Μάλιστα σε σχετική ανάρτηση αποκαλεί «απατεώνες» τους επιστήμονες της ΝΑΣΑ, που όπως λέει «όταν οι Έλληνες έφταναν στον Σείριο, εκείνοι έτρωγαν ωμό κρέας και κυλιούνταν στις λάσπες»!


Έτσι, όπως φαίνεται, η Ελλάδα θα προχωρήσει στον δικό της «μοναχικό» δρόμο στο μέλλον -όπως είχε ανακοινώσει και ο ίδιος ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής– αφού μάλλον αποκλείεται να συνεργαστεί με όποια διαστημική υπηρεσία δεν μιλάει ελληνικά.


Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται να συναφθεί συμφωνία με την διαστημική υπηρεσία της Βενεζουέλας, με την οποία ως γνωστόν ο Νίκος Παππάς διατηρεί άριστες σχέσεις, προκειμένου οι δύο χώρες να κατασκευάσουν από κοινού μίνι δορυφόρους με την βοήθεια του ΕΣΠΑ, τους οποίος θα θέσουν σε τροχιά χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθούν με τις προδιαγραφές και τεχνικές υποδομές που ζητούσε ο σπαστικός ανθέλληνας Σταμάτης Κριμιζής.  


Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο νέος πρόεδρος του ΕΛΔΟ, σκοπεύει να τοποθετήσει σε θέσεις κλειδιά και εκπροσώπους της Ιεράς Συνόδου οι οποίοι θα ευλογούν τα ελληνικά διαστημόπλοια πριν την εκτόξευση. Διαστημόπλοια που θα φέρουν στο κόκπιτ κρεμασμένη στο καθρεφτάκι την εικόνα του Αγίου Πορφυρίου.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: