"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑίικο ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Η φύτευση του αλεξιπτωτιστή Κασσελάκη και οι ανθέλληνες της χαζο-ΝουΔου και της ξεφτιλισμένης Αριστεράς

 


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σχόλιο από το Facebook (Μέσω "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" ) για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ>

Η φύτευση του αλεξιπτωτιστή Κασσελάκη  

Διαμεσολαβητής ο αποτυχημένος πρώην αρχηγός του Σύριζα που όπως αποδείχθηκε δεν εξαφανίστηκε τυχαία. Λίγοι πρόσεξαν ότι στο επικρατείας του Σύριζα υπήρχαν και άλλοι παρόμοιοι αλεξιπτωτιστές με παρόμοιες διασυνδέσεις και είναι αυτοί που πριμοδοτήθηκαν για να βγουν.

Αυτό το κόμμα που τώρα ”αναβαθμίζεται” επίσημα σε κανονικό πρακτορείο, έχει αναλάβει όλη τη βρώμικη δουλειά που μόνη της η ΝΔ δεν θα κατάφερνε εκτός από το να χαμογελάει αμήχανα σαχλαμαρίζοντας (εποικισμός, εμβόλια, κλιματική αλλαγή, ορθοπολιτική, έμφυλες ταυτότητες, Μακεδονικό και μπροστά μας το Αιγαίο). Έχουν οργανωμένα δίκτυα που επικοινωνούν με αντίστοιχα νεοταξικά του εξωτερικού και δεν είναι απίθανο να ελέγχουν ακόμα και την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη αν και κατά πόσο εκτελούν τις άνωθεν εντολές.

Μέσω της προπαγάνδας κατόρθωσαν να αλλάξουν ακόμα και τις έννοιες των λέξεων!!!

Τι είναι πχ ο ”Εισβολέας” στην ελληνική γλώσσα;

Σύμφωνα με το λεξικό της ελληνικής είναι αυτός ”που εισβάλλει ως εχθρός σε ξένη χώρα, είναι ο ενοχλητικός και ξένος σε έναν χώρο όπου δεν ανήκει] Είναι ο παρείσακτος. ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ: είναι ο ανεπιθύμητος, ο απρόσκλητος”.

Τι προπαγανδίζουν διαρκώς οι υπάλληλοι του ”ανθρωπισμού” ΚΑΙ τι επιβάλλουν με ψυχολογικούς εκβιασμούς; 

Το εντελώς αντίθετο.  

Στην πραγματικότητα οι εισερχόμενοι με την ταμπέλα του μετανάστη εισβάλουν ως εχθροί. Βανδάλισαν όλα τα ξωκλήσια γύρω από τη Μόρια και όπου αλλού βρίσκουν ευκαιρία, έκαψαν πριν λίγα χρόνια τη Μόρια στη Λέσβο, τη Χίο τη Σάμο και συνεχίζουν. Προχθές περίπου διακόσιοι μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης την περιοχή Χλώρακα της Κύπρου, επιτιθέμενοι στους κατοίκους με μαχαίρια και στειλιάρια. Στη Γαλλία το έζησα πρόσφατα. Είναι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, είναι ανεπιθύμητοι, είναι ξένο σώμα όπως ορίζεται επίσημα στο λεξικό της ελληνικής γλώσσας.

Η ΝΔ δεν έχει ούτε τον μηχανισμό των δικτύων, ούτε την ικανότητα να ενοχοποιεί και να πείθει, να μετατρέπει το άσπρο σε μαύρο και να γίνεται πειστευτή. Γι αυτό και ως κυβέρνηση της χώρας σύρεται στα ευρωπαϊκά δικαστήρια από τους ”ανθρωπιστές” με την κατηγορία ότι επιχειρεί επαναπροωθήσεις μεταναστών!  

Αυτό το έχει προσέξει κανείς;

Κατηγορείται η χώρα ότι προσπαθεί να προστατεύσει τα σύνορα της! 

Σύσσωμη η αριστερά απειλεί, εκβιάζει και κατηγορεί διεθνώς την Ελλάδα (προκαλώντας τεράστιες επιπτώσεις) για προσπάθεια προστασίας των συνόρων της!!! Αυτή τη δουλειά έχουν αναλάβει! Να αντικαταστήσουν τους Έλληνες!

Είναι τοποτηρητές όλων των διεθνών οργανισμών και ιδρυμάτων που προωθούν τον εποικισμό, όπως πχ της Διεθνούς Αμνηστίας. Υπερασπίζονται με δικούς τους δικηγόρους και δημοσιογράφους όλους τους διακινητές δουλέμπορους που έχουν καταδικαστεί. Τους θέλουν αθώους και γι’ αυτό παρεμβαίνουν ανοιχτά και στην δικαιοσύνη!

Κλιμάκιο δικηγόρων και ”αρμοδίων ανθρωπιστών” βρέθηκαν έξω από τις φυλακές Χίου για την υποστήριξη διακινητή δουλεμπόρου καταδικασμένου ήδη πολλά χρόνια.  

Διασύρουν διεθνώς τη χώρα, την δένουν χειροπόδαρα ώστε να μην αντιδρά στον εποικισμό, προβάλλοντας ως αθώους ακόμα και τους διακινητές!

Δεν είναι ούτε ”άπλυτοι”, ούτε ”πλεμπαίοι”, είναι οι περισσότεροι...

 

 πτυχιούχοι και δουλεύουν για ξένα συμφέροντα.  

Το μένος τους περί Ελλήνων δήθεν ”ακροδεξιών” και ”φασιστών” στον Έβρο δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση;
 

Οι νέες εξελίξεις με τους αλεξιπτωτιστές, θα είναι ακόμα πιο τραγικές για την Ελλάδα…



Δεν υπάρχουν σχόλια: