"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔο-γαλαζαίικο ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΟΠΛΗΚΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Οι γαλαζαίοι "άριστοι" έχουν πάθει "Τσίπρα 2015" - Τί δεν καταλαβαίνεις ???


Γράφει ο Άλκης ο Ευνούχος

 

Παράνομοι μετανάστες περιμένουν να … σωθούν στη βραχονησίδα της Ρω. Εκεί που κάποτε ύψωνε την ελληνική σημαία η ηρωική Κυρά.
 

Ας μας πουν από την Κυβέρνηση αν το λιμενικό μετά την Πύλο έχει πάθει … Τσίπρα 2015!
 

Ας μας πουν αν το έχουν ευνουχίσει ή αν απλώς λόγω του όγκου των μεταναστών δεν δύναται να ανταποκριθεί.
 

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Εκτός του ότι πλήττει την εικόνα της Κυβέρνησης, πλήττει πρωτίστως την εικόνα της χώρας και την εθνική μας ασφάλεια.
 

Επίσης, ας πει κάποιος στον Υπουργό Μετανάστευσης...

 

  που τελευταία ανεβάζει πιο συχνά στο Twitter και από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατρό του Νικαίας, ότι δουλειά του δεν είναι να γράφει σωρηδόν άρθρα και να μας γνωστοποιηθεί αχρείαστες συναντήσεις (όπως αυτή με τον Αβραμόπουλο), αλλά να βρίσκεται στο πεδίο και να αντιμετωπίζει το πρόβλημα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: