"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ: Ενας πίνακας που πρέπει να δουν όλα τα λαθρομαχμουτολάγνα ψυχοπονιάρικα σούργελα... (Ισλαμικός διαφωτισμός όπως λέμε @γ@μητη πουτ@ν@...)


 Του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ

Όταν ακόμη και σε χώρες όπως πχ η Αίγυπτος πάνω από 7 στους 10 μουσουλμάνους είναι υπέρ της εφαρμογής της σαρία, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για να αντιληφθούμε γιατί πήγαν στράφι χιλιάδες ψυχές, 20 χρόνια και εκατοντάδες δις, χωρίς αποτέλεσμα.

Αν δεχθούμε πως ευσταθούν τα ποσοστά που αναφέρονται στο πίνακα, τότε, στο Αφγανιστάν οι υπέρμαχοι του δυτικού εκσυγχρονισμού περιορίζονται σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δύστυχων ανθρώπων μέσα σε μία χώρα 38 εκ. Νομίζω ότι αυτό επικυρώνεται από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Αν η δύση επιμείνει στη λογική της παρέμβασης και του "εκπολιτισμού" τότε θα πρέπει να εγκαταστήσει δυτικές δυνάμεις σε καμιά 20αριά κράτη για καμιά 50αριά χρόνια και βλέπουμε. Αστεία πράματα...

Ίσως μία εξήγηση/λύση να βρίσκεται στο παρακάτω σκεπτικό:
 

 

Αν αναλογιστούμε ότι ο χριστιανισμός έπεσε στο σκοτάδι του μεσαίωνα στα χίλια περίπου χρόνια της ύπαρξης του μέχρι την εμφάνιση του διαφωτισμού, τότε, με βάση αυτή την αναλογία, ίσως το Ισλάμ να διανύει το δικό του μεσαίωνα στις μέρες μας.
 

Σε 600 περίπου χρόνια θα ξεκινήσει ο Ισλαμικός διαφωτισμός.
 

Υπομονή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: