"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΑΛΗΤΑΡΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ - ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Πρόταση εμπιστοσύνης: Ισότητα ευκαιριών στις θέσεις πάρκινγκ και στις ράμπες των ΑμεΑ

Ισότητα ευκαιριών στις θέσεις πάρκινγκ και στις ράμπες των ΑμεΑ θα εξαγγείλει ο Υπουργός Υγείας κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας προς το πρόσωπό του.


Διότι είναι κρίμα να τριγυρνάει στα στενά σαν άδικη κατάρα και να καταναλώνει βενζίνη ο αγνός οδηγός-ψηφοφόρος ενώ μπροστά του χάσκει κενή η θέση πάρκινγκ για ΑμεΑ, ή η ράμπα που υποτίθεται δεν πρέπει να παρκάρουμε πάνω σε αυτή.
 

Είναι μια πρόταση εμπιστοσύνης προς τον ταλαιπωρημένο οδηγό: τις δουλειές του να κάνει ο άνθρωπος, μέσα σε ένα τρίωρο θα το έχει πάρει το αμάξι.
 
Κύκλοι του Υπουργείου μιλούν για μια πρωτοβουλία προς τη σωστή κατεύθυνση, μιας και όλες οι μελέτες έχουν δείξει πως οι σκατόψυχοι υπερτερούν συντριπτικά των ΑμεΑ.
 

Οπότε ήλθε η ώρα να μιλήσουν οι πλειοψηφίες, να τα πούμε όλα ανοικτά, να γίνουμε αψείς και καλά, να αμφισβητήσουμε τους προνομιούχους.

 
Και επειδή με τους αληθινά προνομιούχους η Κυβέρνηση θα ανοίξει πόλεμο την επόμενη τετραετία, τώρα βάλλει κατά ριπάς κατά των “προνομίων” των ΑμεΑ.

 
Η συνέχεια στη Βουλή, μετά τις αργίες, διότι οι διακοπές του Πάσχα των βουλευτών δεν γίνεται να περικοπούν.

 
Μετά την Ανάσταση ξεκινά η τριήμερη διαδικασία για την πρόταση δυσπιστίας κατά Υπουργού Πολάκη, που γίνεται ψήφος εμπιστοσύνης, πριν γίνει ρινγκ.

 
Τέλος να σημειώσουμε πως...


 ο σύλλογος σατιρικών χρονογράφων με ανακοίνωσή του διαμαρτύρεται έντονα και θεσμικά για την μετάθεση της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας, μιας και είναι δύσκολη η εξεύρεση θεμάτων, μέσα στην εβδομάδα των Παθών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: