"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Εγχείρηση αλλαγής έθνους


Ακόμα και στις πιο σκληρές ισλαμικές χώρες, όπως το Ιράν, η εγχείρηση αλλαγής/επανακαθορισμού/διόρθωσης φύλου είναι μια αποδεκτή διαδικασία για τους ανθρώπους που επιθυμούν να ανήκουν σε άλλο φύλο από αυτό που βιολογικά τους έλαχε.

 
Δεν υπάρχει κανένα ταμπού - και δικαιολογημένα - σχετικά με την απόφαση κάποιου να σταματήσει να είναι άντρας και να γίνει γυναίκα, ή το αντίθετο. Γιατί, άλλωστε, η φύση να μας επιβάλλει πράγματα που δεν έχουμε επιθυμήσει;

 
Κατά το ίδιο σκεπτικό, ίσως θα έπρεπε να προβλέπεται, να υπάρχει με κάποιον τρόπο, κάποιου είδους "εγχείρηση" αλλαγής έθνους, με την οποία θα μπορούσε κάποιος που έχει γεννηθεί, πχ, Έλληνας να αλλάξει έθνος και να γίνει κάτι άλλο, κάτι που επιθυμεί, θαυμάζει και αγαπά.

 
Για ποιο λόγο, σε τελική ανάλυση, να αναγκάζει κανείς την κα Μαρία Μαργαρώνη, συντάκτρια του εγκληματικού δημοσιεύματος του BBC περί ύπαρξης και καταπίεσης δήθεν σλαβομακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, να είναι αναγκασμένη να δηλώνει Ελληνίδα;

 
Σε έναν κόσμο πραγματικά ελεύθερο - και όχι φιλελέφτ και ψευτοφιλελεύθερο - κανείς δεν θα έπρεπε να επιβάλλει την ελληνικότητα σε κάνεναν Τσίπρα, κανέναν αναρχομπάχαλο, καμία Μαργαρώνη. Η δυνατότητα αλλαγής έθνους θα έλυνε πολλά προβλήματα.

 
Να μπορεί όποιος επιθυμεί να απαλλαγεί από τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Έλληνα πολίτη. Να γίνει καθένας ό,τι θέλει: Άγγλος, Γάλλος, Σλάβος, Ρομ, Τούρκος, κοκ.

 
Να μάθουμε και να ξέρουμε, επιτέλους...


 ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι οι άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: