"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Μάς 'λάχαν συριζαίοι ανίκητοι μάχαν

Στο «Ρόκυ Νο 0,5» θα πρωταγωνιστούν ο Πέτρος Κωνσταντινέας και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Ηδη άρχισε προπώληση εισιτηρίων!




Η φωτό Νο1 είναι του ατσαλάκωτου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέα*, που απέκρουσε, δίχως εμφανείς αμυχές, 30 λυσσασμένους νεοναζί! 



Η φωτό Νο2 απεικονίζει ένα καμάρι της πατρίδας, έναν λέοντα της Κρήτης, έναν μπροστάρη της μαχόμενης Αριστεράς, τον αδάμαστο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, που έκανε μεγάλη και βαριά κι ασήκωτη απεργία πείνας (ως υποστήριξη στους πρόσφυγες), αλλά άντεξε!

 
Δυο άνθρωποι, στο ίδιο κόμμα, βάζουν -στην κυριολεξία- τα στήθια τους μπροστά στον ταξικό, ιδεολογικό και οποιονδήποτε άλλον εχθρό και καθυποτάσσουν τους αντιπάλους, την πείνα και τους ίδιους τους νόμους της φύσης με αγνή, ανόθευτη, ατσάλινη θέληση και αποσταγμένη ιδεολογία (με μηδενικά λιπαρά) και αγωνιστικό φρόνημα.

 
Ο Μιχελογιαννάκης ήθελε να ευαισθητοποιήσει τους Ελληνες για το μείζον πρόβλημα των Σύρων προσφύγων. Δεν ήθελε, όμως, να κάνει ανέξοδη πολιτική κερδοσκοπία σε ένα τόσο καυτό θέμα. Αποφάσισε να δώσει το καλό παράδειγμα κάνοντας κάτι που ο μέσος βουλευτής αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι: πεινώντας. Η απεργία πείνας πρέπει να τον οδήγησε στην εξώθυρα του Αδου, αλλά κι ο θάνατος ο ίδιος τα σκιάζεται τέτοια παλικάρια και δεν τον πήρε.

 
Στη φωτό ο συριζαίος εθνοπατήρ κάνει το σήμα της νίκης διότι μόλις πρέπει να έχει συντρίψει μερικές μεραρχίες από κατάφρακτες λιγούρες. Τα πλάνα που διέρρευσαν στην τηλεόραση όπου ο κ. Μιχελογιαννάκης νομίζει ότι έχει διακοπεί η σύνδεσή του και κάτι βγάζει από μια σακούλα (σίγουρα δεν ήταν φαγητό) απλά αγνοήστε τα. 



Στα χνάρια του Μιχελογιαννάκη κι ο δάσκαλος των πολεμικών κι ειρηνικών τεχνών Κωνσταντινέας, που...


 τον έδειραν 30 νεοναζί και δείχνει πιο φρέσκος, κάνοντας το σήμα της νίκης, κι από τον Τσόρτσιλ μετά την άνευ όρων παράδοση των Γερμανών το 1945.

 

*Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με αφορμή την άνανδρη επίθεση στον θαρραλέο και ακατάβλητο μαχητή της Αριστεράς Κωνσταντινέα: «Αυτοί που χτύπησαν τον Κωνσταντινέα δεν πρέπει να ήταν νεοναζί αλλά νεοναζιάρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: