"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Εξυπνότερε λαέ του κόσμου αυτό το μαθητευόμενο νεοταξικό θρασίμι που περιφέρεται αυτοεξευτελιζόμενο σε εκπροσωπεί. Να το χαίρεσαι! (Μερακληδικο video!)

Γράφει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

Αφού ξεβρακώθηκαν τα πάντα στο Clinton Global Initiative (τα ψελλίζαμε εδώ και αυτοί μας τα έτριψαν στη μούρη φόρα-παρτίδα) και είδαμε το μαθητευόμενο νεοταξικό θρασίμι να περιφέρεται αυτοεξευτελιζόμενο προσπαθώντας να σταθεί σε καταστάσεις που δεν έχει το μορφωτικό, κοινωνικό και πολιτισμικό ανάστημα,
...θλίβεται κανένας από το τόσο επίμονο άνωθεν "σπρώξιμο" αλλά και την κατάντια του Ελληνικού "λαού", του "πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου" που είπε και μια ψυχή.
 


Αυτά τα όσα αστεία είδαμε στις ΗΠΑ επιβεβαίωσαν με τον κατηγορηματικότερο τρόπο την ανάγκη ύπαρξης ελίτ καθόσον όντως σας διαβεβαιώ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.


Επιβεβαιώθηκε επίσης η διαχρονική ομηρεία των λίγων καλών, τιμίων, κοσμοπολιτών μορφωμένων και εργατικών Ελλήνων από τη νεοταξική λαίλαπα προνεωτερικότητας που πάνε να μας επιβάλλουν, κύριος οίδε για ποιους λόγους τη στιγμή που Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία και Κύπρος πάνε να τη σκαπουλάρουν. 


Και όχι, δεν είναι καν "αριστερά" αυτό το μεταλλαγμένο πράγμα αλλά ευτυχώς δεν είμαι και 'αριστερός" να με νοιάζει, ας τα βγάλουν πέρα αυτοί που τον πίστεψαν.

Κυρίως όμως αποδείχτηκε περίτρανα αυτό που διαλαλούμε από την πρώτη μέρα της "κρίσης" ότι δηλαδή: 

H χρεοκοπία είναι πρωτίστως ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ και δευτερευόντως οικονομική.
Αυτά και καλή βδομάδα.

ΚΚ2 ΥΓ: Α και ελέγξτε τα e-mails σας και τα γραμματοκιβώτια σας. Έρχεται οσονούπω ο λογαριασμός των διδάκτρων που πληρώσατε για να τον κάνετε -όσο γίνεται- άνθρωπο. Αλλά είπαμε, έφυγαν οι"Σαμαροβενιζέλοι".


Και μην ακούσω τσιμουδιά! "Κιχ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: