"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


OIKONOMIA και ΠΟΛΙΤΙΚΗ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Οι γόβες της επανάστασης και τα σοσιαλιστικά ταγιέρ - Κάθε βιομηχανία έχει την υπουργό που της αξίζει…

Γράφει το ANTINEWS

Θα βάλει τέλος η Τζάκρη στην αποβιομηχάνιση της Ελλάδας. Μη γελάτε καθόλου. Δεν είναι αστείο. Το είπε ξεκάθαρα και εμείς τώρα δεν έχουμε παρά να την πιστέψουμε. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι έχει ήδη έτοιμο στα συρτάρια της και ένα σούπερ αναπτυξιακό σχέδιο που θα γεμίσει τη χώρα με καμινάδες από φάμπρικες που θα καπνίζουν. Το προετοίμαζε το προηγούμενο 7μηνο όταν ο Αλέξης διαπραγματευόταν σκληρά.


Το αναπτυξιακό σχέδιο είναι μακράς πνοής και οδηγεί στο σοσιαλισμό του 21ου αιώνα που οραματίζεται η Κουμουνδούρου. Οι πληροφορίες λένε ότι στο πλαίσιο του πρώτου τετραετούς οικονομικού πλάνου που θα παρουσιάσει η Θεοδώρα κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων θα περιλαμβάνονται κίνητρα για την πρώτη μεγάλη επένδυση της χώρας που θα κάνει ο Τσίπρας: Αυτή η επένδυση θα αφορά στη δημιουργία 10 εργοστασίων παραγωγής γόβας-στιλέτου που θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον πρώτο χρόνο.


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι υπό εξέταση είναι η δεύτερη μεγάλη επένδυση θα σχετίζεται πάλι με τον ίδιο κλάδο και θα αφορά τη μαζική παραγωγή ταγιέρ. Η διάθεσή τους θα γίνεται με ειδικά κουπόνια από τη Θεανώ Φωτίου στους ανέργους και τους φτωχούς που σύμφωνα με τους μάγους του παράλληλου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα μειωθούν κατά ένα εκατομμύριο την πρώτη διετία του σχεδίου της βιομηχανικής ανασυγκρότησης που εκπονεί η Θεοδώρα.


Επίσης αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι:


Tα εγκαίνια του πρώτου εργοστασίου, εκεί δηλαδή που θα κόψει κορδέλες η Τζάκρη θα είναι το μισογκρεμισμένο εργοστάσιο που έγιναν τα γυρίσματα του δεκάλεπτου σποτ της Λαϊκής Ενότητας. Όχι τίποτα άλλο αλλά έτσι θέλει να εκδικηθεί ο Τσίπρας το Λαφαζάνη και το Στρατούλη μετά τον αποκλεισμό τους από τη βουλή, λένε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού.
 

Με Τζάκρη υπουργό βιομηχανίας καταλαβαίνουμε αμέσως τι θα πει παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, σύνθημα που έχει κάνει παντιέρα του ο ΣΥΡΙΖΑ. 


Κάθε βιομηχανία έχει την υπουργό που της αξίζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: