"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖANEΛΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ο Τσίπρας αναγγέλλει δημοψήφισμα για τον Δημήτρη Καμμένο!

Νέα φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, ανάβει το tweet του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται και αποκαλύπτει την πρόθεσή του θα θέσει το θέμα με τον ρατσιστή υφυπουργό του στην κρίση του λαού


Δεν αποκλείεται να στηθούν κάλπες για τέταρτη φορά μέσα στο 2015, αν ο Αλέξης Τσίπρας κάνει πράξη το σχέδιό του να προκηρύξει δημοψήφισμα, ζητώντας από τους ψηφοφόρους να εγκρίνουν ή όχι, την υφυπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, ζήτησε «να σταματήσουν να του βρίζουν τον Δημήτρη τον Καμμένο», αλλιώς θα κάνει δημοψήφισμα, για να πει ο λαός αν τον θέλει».

Έγκυροι πολιτικοί αναλυτές κρίνουν ότι πρόκειται για ένα νέο ελιγμό του πρωθυπουργού, που προσπαθεί με τον προσφιλή του τρόπο να εξασφαλίσει μια ακόμα πιο νωπή -σε σημείο να σπαρταράει- εντολή και να βουλώσει τα στόματα όσων εκφράστηκαν αρνητικά για τον νέο υφυπουργό Δικτύων, αμφισβητώντας εμμέσως τον ίδιο.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: