"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Στο νοσοκομείο με αγκύλωση του υψωμένου δάχτυλου ο Π. Καμμένος

Photo: Ο Πάνος Καμμένος επιδεικνύει το τραυματισμένο του δάχτυλο στο αναρρωτήριο της Βουλής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


Οι αφόρητοι πόνοι που ένιωσε ξαφνικά στον σηκωμένο δείκτη του αριστερού του χεριού, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα, ήταν αληθινός λόγος που έκανε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αποχωρήσει από την αίθουσα της Βουλής!



Η καταπόνηση του δαχτύλου του που λόγω βεαβρυμμένου προγράμματος αγορεύσεων (και συνεδριο και βουλή…), ήταν σε μόνιμα υψωμένη θέση απειλής για πάρα πολλή, οδήγησε σε μια – ευτυχώς περαστική μυική παραόρφωση το απόλυτο εργαλείο δουλειάς του Πάνου Καμμένου: Το δάχτυλό του.


Σημειωτέον, ότι πρόκειται για το δάχτυλο με το οποίο νουθετεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, με το οποίο απειλεί τους μνημονιακούς προδότες, με το οποίο πληκτρολογεί στο facebook τα status updates του και – κυρίως – το δάχτυλο με το οποίο τσεκάρει τον αέρα για να δει αν ο καιρός του επιτρέπει να ταξιδέψει με το σκάφος του!


Ο ίδιος πάντως από το αναρρωτήριο της Βουλής όπου κατέληξε για τις πρώτες βοήθειες, συνοδευόμενος από όλη την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του που δεν κατάλαβε και θεώρησε ότι αποχωρούν, διευκρίνησε ότι το αντύχημά του δεν έχει καμμία σχέση με τις «δήθεν» αποκαλύψεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι η θαλαμηγός του «Iliatoras Of London» είναι γραμμένη σε Off Shore εταιρία στις Παρθένες Νήσους.


Αντίθετα, ισχυρίστηκε ότι το σκάφος πρώτα φορολογήθηκε κανονικά στην Ελλάδα και μετά για πλάκα πέρασε σε off shore. Εξάλλου και το όνομα του σκάφους δείχνει ότι πρόκειται για χιούμορ, καθώς όλοι ξέρουμε ότι στο Λονδίνο δεν έχει Ήλιο, άρα το σκάφος δεν μπορεί να λέγεται «Ηλιάτορας».


Τέλος, οσον αφορά το περίφημο θέμα με την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών του, που αλλάζει συνέχεια από πορτοκαλί σε γκρί και τούμπαλιν, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποκάλυψε ότι πρόκειται για ειδικό φίλτρο ελέγχου των ψεκασμών, που απλώς κοκκινίζει όταν ανακαλύπτει ύποπτα ίχνη στην ατμόσφαιρα.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: