"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ...

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΥ: Από έφηβος, μια ζωή υπηρέτης της Πατρίδας. Υπήρξε ο νεότερος σε ηλικία ανθυπολοχαγός που αποφοίτησε ποτέ απο την Σχολή Ευελπίδων. Η στρατιωτική του καριέρα λαμπρή. Εξάντλησε την ιεραρχία ενω διετέλεσε αρχηγός ΓΕΕΦ στην Κύπρο, όπου δεν δίστασε να καταγγείλει την επιλογή των S-300 ως ακατάλληλη για τα γεωστρατηγικά χαρακτηριστικά της Μεγαλονήσου. 

Υπήρξε ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΗΘΟΥΣ και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΘΑΡΡΟΥΣ. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση όταν με ελικόπτερο εισέβαλε στην Αλβανία πριν απο 15 χρονια ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ Ελληνες ομήρους Αλβανών πάνοπλων κακοποιών τρέποντας τους κακοποιούς σε άτακτη φυγή!

Χτύπησε αλύπητα τον Νεοραγιαδισμό των πολιτικών που κατέστρεψαν την Ελλάδα, επιμένοντας οτι η εθνική κυριαρχία πρέπει να έχει ως κύρια πηγή τις ισχυρές Ενοπλες Δυνάμεις και όχι τα ζειμπέκικα, καταδικάζοντας τις πολιτικές κατευνασμού του Τουρκικού θηρίου που υιοθέτησαν οι κάθε χρώματος προσκυνημένοι πολιτικοί ντενεκέδες

Κατήγγειλε με όλες του τις δυνάμεις  το κατάπτυστο σχέδιο Αναν και τους "στρατηγικούς αναλυτές" της πλάκας,  γνωστού σε όλου σας Ινστιτούτου που επι χρόνια έσερνε και σέρνει τον χορό της Ελληνικής ενδοτικότητος,  ενώ πάντα τιμούσε τους ανιδιοτελείς αγωνιστές της πατρίδας ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων καλώντας όλους μας να δούμε τον διπλανό μας σαν σύντροφο και συμπατριώτη , προκειμένου να βγάλουμε την πατρίδα μας από τη δίνη και τη φαυλότητα του δικομματισμού.

Δεν φοβήθηκε μπροστά σε κανένα εμπόδιο της ζωής, ουτε καν μπροστά στην επάρατη νόσο που τον χτύπησε πριν 2 περίπου χρόνια. Εφυγε σήμερα απ τη ζωή μετά απο παλλικαρίσια μάχη

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ...

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

(Αν θέλετε να δειτε κάποια απο τα άρθρα που έγραφε μέχρι να χτυπηθει απ την επάρατη νόσο κανετε κλικ εδω)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ