"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΠΑΣΟΚικά ΕΘΝΙΚΑ ΨΩΝΙΣΜΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: “Εμείς οι πολιτικοί…”

 



 

Toυ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος σωτήρας του ΠΑΣΟΚ και της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης ρωτήθηκε αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις δύο τόσο δύσκολων ρόλων, του δημάρχου της πρωτεύουσας και του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Δούκας φάνηκε να κοιτάζει στα μάτια τον συνομιλητή του, στην πραγματικότητα όμως έβλεπε κατάματα την Ιστορία και τον ρόλο που του είχε αναθέσει. «Οι πολιτικοί», απάντησε, «αν δεν μπορούμε να πάρουμε τη μεγάλη ευθύνη, να πάμε σπίτια μας».

Ελπίζω ειλικρινά αυτοί οι βαρυσήμαντοι λόγοι να μη φτάσουν στα επιτελεία των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, γιατί…

Δεν καταλαβαίνετε;

Ο Μπάιντεν δεν τα βγάζει πέρα και αυξάνονται συνεχώς οι πιέσεις για την αντικατάστασή του από άλλον υποψήφιο. Μην τον χάσουμε λοιπόν τελείως τον Χάρη! Για φανταστείτε να τον έχουμε να τρέχει τον δήμο και το ΠΑΣΟΚ από τον Λευκό Οίκο!

Αλλωστε…

 

έχει αναλάβει σοβαρές δουλειές εδώ στην Αθήνα.

Περιμένουμε να μας ρίξει κατά πέντε βαθμούς τη θερμοκρασία…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: