"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΗΦΗΝΟ-ΛΑΜΟΓΙΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Γιατί η 40χρονη Nάνσυ [μόνο ΠΑΣΟΚ] από τη Πάτρα είναι ο ηγέτης που χρειάζεται το κόμμα



Γράφει ο Jack Nicholson

Η Νάνσυ από τη Πάτρα
, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να φέρει το παρατσούκλι Sinatra στις “ειδικές” συνομιλίες μεταξύ των μελών του κυκλώματος που πουλούσε προστασία σε καταστήματα και ξενοδοχεία της Αθήνας, είναι ο ηγέτης που αναζητεί το ΠΑΣΟΚ.

Η Νάνσυ είναι η πιο ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ηγέτης η οποία θα μπορούσε να επαναφέρει το κόμμα σε τροχιά εξουσίας.

Ο τρόπος που λειτουργούσε η Νάνσυ εμπεριέχει κάτι από τη φιλοσοφία της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Στη προκειμένη περίπτωση η συνταγή ήταν “ελέγχω το κράτος-ελεγκτή και ταυτόχρονα τον ελεγχόμενο”. Ανά πάσα στιγμή με εργαλείο την απειλή-φόβο βρίσκομαι με χρήματα.

Η Νάνσυ όπως διαπιστώνουμε από το ρεπορτάζ είναι ένα έξυπνο κορίτσι. Μετά μάλιστα και από τη τωρινή περιπέτειά της με το νόμο σίγουρα θα βγει πιο έμπειρη, πιο σοφή και πιο κερδισμένη.

Ενας τομέας που θα μπορούσε να εξετάσει η Nάνσυ ως πεδίο δράσης στη συνέχεια είναι οι πυρκαγιές. Ανάβω φωτιά και στη συνέχεια ανάλογα με το project στέλνω άμεσα ή με καθυστέρηση ή καθόλου τη Πυροσβεστική να τη σβήσει. Οι πυρκαγιές είναι χρήσιμες γιατί ενισχύουν το αφήγημα της κλιματικής κρίσης εξαιτίας της οποίας οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν. Ώσπου να πεθάνουν θα πρέπει να πληρώνουν πράσινους φόρους και να εμβολιάζονται τακτικά. Εδώ η Νάνσυ θα έκανε θραύση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 43χρονη με καταγωγή από την Πάτρα, είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δομή, την ιεραρχία και τη δράση της σπείρας με κέρδη άνω των 700.000 ευρώ ανά έτος. 

Η ίδια είχε συλληφθεί δύο ακόμη φορές κατά το παρελθόν για διάπραξη κακουργημάτων. Άρα ήταν έμπειρο κορίτσι.

Το 2009 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα απάτης καθώς, παριστάνοντας τη μεσίτρια (Θεά!), αποπειράθηκε να πουλήσει ακίνητο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αξίας 120.000 ευρώ. Δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει την παράνομη πράξη της καθώς πιάστηκε στα πράσα.

Το 2010, βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με τον νόμο, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού, ύψους περίπου 125.000 ευρώ, από το γραφείο ασφαλίσεων όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο.  

Και στις δύο περιπτώσεις τής είχαν επιβληθεί περιοριστικοί (!) όροι made in Pasok.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η 43χρονη αρχηγός του κυκλώματος, που συνελήφθη μαζί με 13 ακόμη μέλη της, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα ακριβά ρολόγια-ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ!

Εμβολιασμένοι Επόπτες Υγείας (!) ήταν οι 12 από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα που αποσπούσε χιλιάδες ευρώ από επιχειρηματίες προκειμένου να «καλύπτουν» τις παρανομίες τους ή να κάνουν τα στραβά μάτια σε ελέγχους.

Στο κύκλωμα εμπλέκονται μεταξύ άλλων...

 

 δημοτικοί αστυνομικοί αλλά και υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού (!), οι οποίοι είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ!

Οι 12 Επόπτες υγείας της Περιφέρειας Αττικής (9 εργάζονταν στις ελεγκτικές υπηρεσίες του Κεντρικού Τομέα και 3 στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Βόρειου Τομέα) τέθηκαν σε αργία, με τον Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει αλλαγές και μετακινήσεις.
«Μηδενική ανοχή σε κάθε παράνομη ενέργεια, που αμαυρώνει το κύρος της Περιφέρειας και προσβάλλει τους πολίτες» ήταν το μήνυμα Χαρδαλιά ο οποίος αφού εμβολίασε με τα εμβόλια ευθανασίας του Bourla τους Έλληνες είπε να βάλει τάξη στη Περιφέρεια.

Έτσι δρομολογεί αλλαγές όπως θέσπιση δικλείδων ασφαλείας (ασφαλή και αποτελεσματικά) στη λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών, ενίσχυση της υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της Περιφέρειας και αλλαγή του τρόπου συγκρότησης των συνεργείων δευτεροβάθμιου υγειονομικού ελέγχου, καθώς οι εργαζόμενοι που τα συγκροτούν θα ορίζονται πλέον με κλήρωση.

Κλήρωση ακούμε. Με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης η Νάνσυ θα μπορούσε να εξασφαλίζει πάντα τα δικά της συνεργεία.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων, Γιώργος Καββαθάς μίλησε για ένα χρόνιο φαινόμενο: «Οι εκβιασμοί δεν είναι κάτι καινούριο για εμάς είναι κάτι το οποίο το ζούμε πάρα πολλά χρόνια και βλέπουμε ό,τι οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης είναι έρμαια στα χέρια του οποιουδήποτε ελεγκτικού μηχανισμού. Και θέλω να τονίσω ό,τι δεν υπάρχουν μόνο σωστοί δημόσιοι λειτουργοί, υπάρχουν δυστυχώς και κακοί. Και εκεί πρέπει να βρούμε τις ασφαλιστικές δικλείδες έτσι ώστε να μην μπορούν να κάνουν τέτοιες ενέργειες οι οποίες και εκθέτουν τις αρχές και από την άλλη μεριά εκβιάζουν τους επαγγελματίες» είπε και πρόσθεσε ότι ο «ο φόβος είναι αυτός που κρατάει τα στόματα κλειστά και αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλά επίπεδα της δημόσιας διοίκησης».

Για κύκλωμα που απλώνεται σε περισσότερες από τρεις δημόσιες υπηρεσίες, μίλησε ο  Βασίλης Πολυμερόπουλος, μέλος εκτελεστικής γραμματείας ΑΔΕΔΥ: «Κοιτάξτε είναι ένα λυπηρό γεγονός και ένα γεγονός το οποίο δεν τιμά κανέναν, αλλά και οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι καταστηματάρχες είναι μέρος της ελληνικής κοινωνίας, υπάρχουν καλοί, κακοί, μέτριοι και αυτά τα φαινόμενα είναι άκρως καταδικαστέα και δυστυχώς είναι προς συζήτηση , όχι το ότι δόθηκε μια μίζα ή ότι πίεσε κάποιος. Εδώ πέρα έχουμε ένα κύκλωμα, αυτό είναι πρωτοφανές. Έχουμε ένα κύκλωμα το οποίο είναι επιπεδοποιημένο, το οποίο έχει μια συγκεκριμένη δομή, το οποίο απλώνεται σε τρεις ή τέσσερις δημόσιες υπηρεσίες, κάτι το οποίο είναι σπάνιο και αυτό μας προβληματίζει, γιατί ξεφεύγει από τη κλασική αντίληψη».

Όπως αντιλαμβάνεστε το κύκλωμα εδώ δούλεψε συντονισμένα όπως συνέβη και με την planδημία. Όλοι οι μηχανισμοί του χρεοκοπημένου κράτους τέθηκαν σε λειτουργία από το παπατζιλίκι των -70 βαθμών Κελσίου και τις τιμές αρχηγού κράτους με τις οποίες υποδέχθηκε ο Χαρδαλιάς τα εμβόλια της Pfizer έως τα παπατζιλίκια του καθηγητή Τσιόδρα ο οποίος είναι εξαφανισμένος μήνες τώρα καθώς προετοιμάζει την επανεμφάνισή του στην Πανδημία των Πτηνών την οποία προγραμματίζουν για το προσεχές φθινόπωρο.

Η Νάνσυ λοιπόν η οποία κατάφερε να παίζει κομπολόι τόσους άνδρες και άλλους τόσους εμπλεκόμενους φορείς του κράτους είναι γενημμένη για ηγέτης του ΠΑΣΟΚ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: