"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ - ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ - ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ: Μαθήματα ζωής, στο Σικάγο των ΗΠΑ, το 2024.


 

Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Ο Ιμάμης Καρίμ Αμπουζαΐντ διδάσκει τα παιδιά στο τζαμί Darul Quran του Σικάγο στις 30 Ιουνίου 2024.
   

Το μάθημα μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι του Karim Abuzaid στο YouTube.
 

Karim Abuzaid: «Ποιος θα ήταν ο Νο 1 στόχος σου σε αυτή τη ζωή; Τι θέλεις να πετύχεις από αυτή τη ζωή;
[…]
«Ένας στόχος – τι θέλεις από αυτή τη ζωή; Εντάξει, είπαμε όχι συλλογικές απαντήσεις, σήκωσε το χέρι και θα σου δώσω τον λόγο. Θα τον δώσω και στις αδερφές (Σ.Σ. εννοεί τα κορίτσια της τάξης) μερικές φορές, αλλά περιμένω να μην κοιτάξετε τις αδερφές, και αν μιλήσει μια αδελφή, δεν πρόκειται να την κοιτάξετε, σωστά; Επειδή υποτίθεται ότι πρέπει να χαμηλώσετε το βλέμμα σας, σωστά;
[…]
«Ποιος είναι ο  Νο 1 στόχος σου σε αυτή τη ζωή;»
 

Παιδιά: «Για να πάω στον Παράδεισο!»
[…]
 

Abuzaid: «Τι χρειάζεται για να φτάσεις στον Παράδεισο; Εδώ είναι η απάντηση – να πεθάνεις ως…»
Παιδιά: "Μουσουλμάνος!"
Abuzaid: «…Μουσουλμάνος.
[…]
«Τώρα, θα κάνω την ερώτηση και θέλω να απαντήσετε συλλογικά. Τι χρειάζεται για να φτάσετε στον Παράδεισο;»
 

Παιδιά: «Να πεθάνεις ως μουσουλμάνος».
 

Abuzaid: «Για τον Αλλάχ, σεΐχη Φαϊζάλ, είναι αυτοί που θέλουν να πεθάνουν ως μουσουλμάνοι; Έλα, πες το όπως το εννοείς, φίλε. Θέλω να πεθάνω ως μουσουλμάνος, φίλε».
 

Παιδιά: «Να πεθάνεις ως μουσουλμάνος!»
 

Abuzaid: «Όχι, όχι, όχι! θέλω να ΠΕΘΑΝΩ ως μουσουλμάνος».
 

Παιδιά: «Θέλω να πεθάνω ως μουσουλμάνος!»
 

Abuzaid: «Θέλω να πεθάνω ως μουσουλμάνος! Θέλω να πεθάνω ως μουσουλμάνος! Γιατί θέλω να πεθάνω ως μουσουλμάνος; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί θέλω να πάω στον Παράδεισο. Θέλω να πάω εκεί και να ζήσω για πάντα. Θέλω να τρώω και να πίνω χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω στην τουαλέτα».
 

Εάν υπήρχε, εάν λέμε, ένα χριστιανικό δόγμα που να μολύνει τα παιδιά με αυτά τα αιμοχαρή νεαντερτάλεια καφριλίκια, θα είχε μπουκάρει μέσα η αστυνομία, σπάζοντας και τις πόρτες, ο αρχικάφρος θα είχε συλληφθεί σε dt και θα ήταν όλοι οι υπεύθυνοι του "κατηχητικού", μέχρι και η καθαρίστρια στο σκαμνί για κήρυγμα μίσους. Αλλά τον ιεροδιδάσκαλο του θανάτου...

 

 (όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει "να πεθάνεις ως μουσουλμάνος" - δεν είπε "να ζήσεις όλη τη ζωή σου ως μουσουλμάνος", ε;) η Αμερική του Μπάιντεν κάθεται και τον καμαρώνει και η τεχνολογία της Δύσης τού δίνει τη δυνατότητα να μολύνει με το μήνυμά του όλον τον κόσμο. 

Η τεχνολογία του Ισλάμ έχει μείνει στο πώς φτιάχνουν κοφτερά σπαθιά. 

 
Προσεχώς κοντά σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: